HARLEM GLOBETROTTERS - 1.6.2016 o 19:00hod. STEEL ARÉNA, KOŠICE

Milí športoví nadšenci a priaznivci basketbalu, 

na medzinárodný deň detí, dňa 1. júna 2016 (v stredu) sa Košice dočkajú veľkého sviatku. Bude to show nevídaných rozmerov a najmä úrovne. Po deviatich rokoch čakania sa v metropole východu opäť objavia svetoznámi kúzelníci z Harlem Globetrotters. Už 90 rokov bavia celú planétu. Malým aj veľkým predvedú basketbal v jeho najspektakulár­nejšej a najartistickejšej podobe. Ak simyslíte, že ste pod deravými košmi videli všetko, čo sa dá, tak verte, že kúzelníci v nezameniteľných modrých dresoch s ešte typickejšími bielo-červenými pruhovanými trenírkami vás dokážu presvedčiť o opaku.

O neopakovateľný zážitok sa už malým hráčom a hráčkam z metropoly východu prvý májový utorok postaral Orlando „EL GATO“ Meléndez. Prvý a doposiaľ jediný portorický člen Harlem Globetrotters to aj napriek absencii ostatných kolegov v Angels aréne poriadne „rozbalil“.

Hlavné menu, sa bude podávať na narodeninovej oslave Harlem Globetrotters, ktoré sa bude servírovať 1. júna 2016 o 19h v košickej Steel aréne. Vstupenky na ich oslavu si záujemcovia môžu zakúpiť prostredníctvom sietí Ticketportal.

A aby sme nezabudli na to najpodstatnejšie.., finále oboch kategórií sa odohrá na palubovke v nadupanej Steel aréne, priamo pred začiatkom vystúpenia Harlemákov. Všetci hráči a hráčky aktívne zúčastnení a zaradení na súpisku hrajúceho tímu majú vstup na túto nezabudnuteľnú svetovú show ZADARMO !!!

 Tešíme sa na Vás !

Vstupenky na podujatie HARLEM GLOBETROTTERS v predaji!

Top