American Divas odmietli hrať v Bielom dome, vystúpia na Slovensku!

American Divas odmietli hrať v Bielom dome, vystúpia na Slovensku!

 

BRATISLAVA, 07.11.2016 - Natascha Wright a jej kolegyne známe ako trio American Divas odmietli vystúpiť na vianočnom večierku dosluhujúceho amerického prezidenta. Miesto tejto prestížnej ponuky sa rozhodli uprednostniť sériu koncertov na Slovensku.

 

            „V decembri sa každoročne koná v parku Bieleho domu koncert pri tradičnom vianočnom národnom stromčeku. Museli sme pozvanie vystúpiť tam odmietnuť,“ hovorí speváčka Natascha Wright.

            Dôvodom sú zmluvné záväzky American Divas na Slovensku. 20. decembra, kedy mali zahrať pre dosluhujúceho Baracka Obamu, majú koncert v Lučenci. O deň neskôr vystúpia v Prešove.

            „Teší nás, že American Divas potvrdili svoju profesionalitu. Vieme, že vystupovať v predvianočnom čase v Bielom dome je prestížna záležitosť pre každého umelca,“ hovorí Róbert Karas z produkčnej spoločnosti Key Art Agency. Vlani v programe pre amerického prezidenta účinkovali aj Crosby, Stills & Nash, Tori Kelly, Fall Out Boy či herečka Bellamy Young.

            Trojica temperamentných speváčok American Divas poteší svojimi hlasmi divákov v Lučenci a Prešove. Na Slovensku už černošské divy účinkovali. Vlani v marci vypredali športovú halu v Košiciach. „Slovensko mám rada, sú tu milí ľudia a spontánne publikum,“ hovorí Natascha Wright, líderka American Divas. „Mrzí ma, že s kolegyňami zahráme iba dve vystúpenia kvôli ich zaneprázdnenosti. Ale keďže pricestujem aj s Alfredom, rozhodli sme sa vo dvojici potešiť ľudí v slovenských ďalších mestách,“ vysvetľuje Natascha.

            Jej partner Afred McCrary je americký skladateľ a spevák, ktorý sa podieľal na nahrávkach Michaela Jacksona. Aranžoval napríklad vokály v hite You Are Not Alone, spolu napísali niekoľko ďalších piesní. Hlas Alfreda McCraryho poznáte aj z hitu We Are The World. Okrem Jacksona spolupracoval s Rayom Charlesom, Stevie Wonderom, Dianou Ross či Eltonom Johnom. Spolu s Nataschou vystúpia v decembri v Košiciach, Snine, Kysuckom Novom Meste, Banskej Bystrici a Novom Meste nad Váhom.

            Rovnako ako Alfred sa môžu prestížnymi spoluprácami pochváliť aj divy z American Divas. Počas svojej kariéry využili spevácky talent, ktorý Dorrey L. Lyles, Della Miles a Natascha Wright majú také hviezdy ako Chris Rea, Michael Bolton, Mariah Carey či Janet Jackson.

 

American Divas na Slovensku - Vianočné koncerty 2016:

 

20.12. - Lučenec, Kino Apollo

21.12. - Prešov, hádzanárska hala
Vstupenku na podujatie AMERICAN DIVAS CHRISTMAS CONCERT v predaji!

 


Alfred McCrary & Natascha Wright - Vianočné koncerty 2016:

 

11.12. - Košice, Slamený dom

12.12. - Snina, Dom kultúry

13.12. - Kysucké Nové Mesto, Dom kultúry

14.12. - Banská Bystrica, Evanjelický a.v. chrám Boží

22.12. - Nové Mesto nad Váhom, Blue Note (koncert už vypredaný)

Vstupenku na podujatie EXKLUZÍVNY VIANOČNÝ KONCERT v predaji!

 

            Vstupenky na koncerty American Divas a dvojice  Alfred McCrary & Natascha Wright zakúpite v sieti Ticketportal.

            Médiá informovala Veronika Víťazová z produkčnej spoločnosti Key Art Agency.

Top