Muzikál „Děti ráje“ v Košiciach sa presúva na jarný termín!

21.11.2016 14:28

Organizátori muzikálu „Děti ráje“ musia presunúť košické predstavenie na jarný termín. Kvôli technickým problémom sa podujatie, ktoré malo byť túto sobotu 26.11. v Steel Aréne, uskutoční v náhradnom termíne.

Vstupenky však zostávajú v platnosti. Nový termín organizátori oznámia v najbližších dňoch.

Tím umelcov na čele so Sagvanom Tofim a Lukášom Vaculíkom veria, že to ich fanúšikovia pochopia a na košické publikum sa tešia na jar budúceho roku.

Muzikál „Děti ráje“ musí zmeniť termín košického predstavenie. Technické problémy sú dôvodom toho, že podujatie, ktoré malo byť už túto sobotu v Steel Aréne, sa uskutoční až na jar budúceho roka.

„Vážení priatelia, z technických dôvodov sme nútení presunúť predstavenie muzikálu „Děti ráje“. Nový termín pre vás nájdeme v nasledujúcich dňoch. Vstupenky zostávajú v platnosti a tešíme sa na vás na jar 2017. Ďakujeme za pochopenie. Vaše „Děti ráje“,“ uviedli smutní umelci.

Megaúspešný muzikál už roky vypredáva haly v Českej republike. Hity ako „Decibely lásky“, „Poupata“, „Nonstop“, „Největší z nálezů a ztrát“, či „Pár přátel“ stále spoľahlivo dojímajú seniorov aj mladých. Autorom libreta muzikálu „Děti ráje“ je Sagvan Tofi, hudbu zložili František Janeček, Michal David, Zdeněk Barták a Vítězslav Hádl.

Top