Šťastné a Ekonomácke V DK Zrkadlový háj!

 

Oslávte vianočné sviatky spolu s obľúbeným bratislavským folklórnym súborom. DK Zrkadlový háj vás pozýva na dobrú muziku, temperamentné tance a chutnú kapustnicu.

Po celý rok vám folklórny súbor Ekonóm spríjemňoval krátke víkendy po dlhom pracovnom týždni. FS Ekonóm jednoducho patrí k inventáru petržalského kultúrneho domu, a preto je nám veľkou cťou oznámiť, že Vianoce oslávime v predstihu aj za zvuku ich temperamentnej muziky a strhujúcich tanečných výkonov. Príďte si pozrieť vystúpenie súboru, ktorý onedlho oslávi päťdesiatku na folklórnej scéne. Príďte sa pokochať mladými ľuďmi oblečenými v krásne zdobených krojoch. A príďte si zaspomínať na svoje detstvo, kedy kúzelné chvíľky presakovali vôňou pečenej ryby, koláčov a vianočnú atmosféru dokresľovali úžasné koledy a krásne ľudové piesne. Veď Vianoce bez snehu a Ekonómu nie sú tie pravé..." Po skončení programu sa budete môcť pri vianočnej kapustnici porozprávať so svojimi blízkymi a ešte viac tak načechrať vianočnú atmosféru.

Program je realizovaný s finančnou podporou Fondu na podporu umenia.

Vstupenky je možné zakúpiť v pokladniach KZP – DK Zrkadlový háj a DK Lúky ako aj v sieti ticketportal.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informácie: 

FOLKLÓRNE ZRKADLENIE – Šťastné a Ekonomácke!

FS EKONÓM a ĽH Ekonóm

DK Zrkadlový háj - 17. 12. 2016 – 19:00 /10 € /

 

Video linky:

https://www.youtube.com/watch?v=tTbCR8aIfPM

https://www.youtube.com/watch?v=oata2Ytzd6U

Top