TOPFEST 2017 aj s najväčším open air koncertom Karla Gotta!

TOPFEST 2017 aj s najväčším open air koncertom Karla Gotta!

Jeden z najväčších slovenských hudobných festivalov ohlásil na štrnáste výročie návrat ku koreňom a festival venovaný len dobrej muzike - bez rozdielu štýlu, čo potvrdzuje aj ďalší ohlásený hosť na piešťanskom letisku na začiatku prázdnin! Určite najprekvapivejším hosťom TOPFESTU 2017 bude sám maestro Karel Gott!

Organizátori zatiaľ zverejnili prvé dve zahraničné mená - waleských rockerov Skindred a indierockových Bastille!

Posledný júnový víkend – piatok 30.júna a sobotu 1. júla 2017 však zažije piešťanské letisko aj jedinečný a určite najväčší koncert fenomenálneho Karla Gotta pod holým nebom!

Dušan Drobný, organizátor: "Sľubovali sme hudobný sviatok na začiatku leta, kde si každý nájde svoj štýl, svoju hudbu, svoju zábavu...Tak tu máme jedno z ďalších prekvapení - koncert jednoznačne najväčšej legendy v našich končinách pod holým nebom. Je mi veľkou cťou, že po tom, čím si pán Karel Gott prešiel v uplynulých mesiacoch bude práve náš festival jeho asi najveľkolepejším koncertným návratom a zážitkom roka. "

Karel Gott reagoval na ponuku vystúpenia na Topfeste svojou typickou pokorou a skromnosťou: "Myslíte, že to bude ľudí zaujímať?"

Či áno, alebo nie to sa dozvieme v sobotu 1.júla na  piešťanskom letisku.
Nový šat festivalu potvrdí 41-násobný držitel Zlatého slávika Karel Gott koncertom plným najväčších hitov a zaujímavých hostí, ktorí zatiaľ ostávajú ďalším prekvapením...

Okrem Karla Gotta už TOPFEST 2017 potvrdil účasť skupín BΔSTILLE a SKINDRED
a v najbližších dňoch to budú ďalšie zaujímavé mená.

Zvýhodnené vstupenky na TOPFEST 2017 v predaji!

Top