MORE//THAN//FEST - Steve Harris British Lion

Steve Harris British Lion


V tomto prípade možno každému naskočia v hlave otázniky. TEN Steve Harris ? Tá ikona svetovej metalovej scény, ktorá šéfuje britskej monster-legende IRON MAIDEN ?
Odpoveď je jednoduchá. Áno, ten Steve Harris. Popri „hlavnom zamestnaní“ vo „svojej“ kapele si Steve potichúčky našiel čas aj na malý sólový úlet a pod hlavičkou kapely BRITISH LION vydal svoj zatiaľ jediný sólový album.
Žiadne znásilňovanie času, album vyšiel v roku 2012 a turné sa podarilo zorganizovať až koncom roka 2016. No a čo ? Niekoľko festivalov však odohrá kapela aj v roku 2017 a jedným z nich bude aj slovenský More Than Fest. Tešíme sa s fanúšikmi !
Album Stevea Harrisa sa hýbe v štýle US/UK melodického rocku až mierneho heavy metalu, kde nepopiera autorov rukopis z domovskej kapely a jeho skladateľské kvality. Avšak 70 minútový set prinesie možno aj prekvapenia ! Čo pre nás Steve pripraví ? Dozviete sa už 17.8.2017 na najlepšom festivale – More Than Feste !!!

Dohodnúť vystúpenie BRITISH LION pritom nebola od začiatku jednoznačná záležitosť ... najprv Steve súhlasil, ale keďže ten týždeň hrá  v Nórsku (16.8.) aj vo Švédsku (19.8.), vyzeralo to že to nakoniec nevyjde.
Ďalší problém vznikol s prepravou špeciálneho Stevovho basgitarového aparátu, na ktorom výhradne hráva. Napokon slovo dalo slovo, že sa bude hrať aj 17.8., a od manažmentu sme dostali nasledujúcu správu : "Steve Harris má Slovensko rád a preto sme našli možnosti, ako to zvládnuť aj s dopravou ! Steve a kapela sa teda tešia na Slovensko !"

Us Against The World
This Is My God
Eyes Of The Young (Live)

Vstupenky MORE//THAN//FEST v predaji!

Top