Na Topfeste zaspieva autor megahitu „HUMAN“: Rag´n´Bone Man

Na Topfeste zaspieva autor megahitu „HUMAN“: Rag´n´Bone Man

Či už vám jeho meno niečo hovorí alebo nie, jeho najväčší hit Human už každý z vás zaručene počul. Tento pán má totiž na konte aktuálne jednu
z najhranejších skladieb európskych rebríčkov - jeho megahit Human sa v priebehu posledného polroka v éteri vyšplhal na č.1 v hitparádach 12-tich krajín Európy vrátane Slovenska i Česka. Po Bastille, Skindred, Gogol Bordello, Slot a Karlovi Gottovi pribúda medzi zahraničných hostí Topfestu jeden z najväčších hudobných objavov súčasnosti, Rag´n´Bone Man!

Festivalu Topfest sa podaril doslova husársky kúsok. Slovenské festivalové leto vďaka nemu spestrí poriadne silné meno – spoluautor a interpret aktuálneho megahitu Human, jeden z najhranejších spevákov súčasnosti Rag´n´Bone Man. Jeho aktuálny megahit Human sa na youtube blíži k magickým 140tim miliónom vzhliadnutí.
31-ročný anglický spevák a skladateľ vlastným menom Rory Graham sa narodil 29. januára 1985 v britskom Uckfielde (East Sussex). Hudbe sa začal venovať v 15tich rokoch. Po sérii drum´n´bassových, hip-hopových a speváckych hudobných experimentov a po troch EP nahrávkach (Bluestown - 2012, Wolves – 2014,  Disfigured - 2015) vstúpil v júli 2016 na scénu vo veľkom štýle so svojím prelomovým singlom Human. Skladba ho raketovo vystrelila do prvej hudobnej ligy, okamžite ovládla európske hitparády a z Rag´n´Bone Mana urobila aktuálneho kráľa rádiových rebríčkov. Úspechy na konte nového britského objavu v priebehu posledného polroka neustále pribúdajú. K tým najväčším patrí prestížne ocenenie BRIT Award v kategórii Critics' Choice, ktoré mu odovzdajú 22. februára 2017 na každoročnom slávnostnom udeľovaní BRIT Awards.

Rovnomenný album Rag´n´Bone Mana, Human oficiálne vyšiel len pred pár dňami, 10. februára 2017 pod krídlami renomovaného vydavateľstva Columbia Records. Dlhoočakávaný albumový debut v sebe snúbi tradičné žánre – na svoje si prídu fanúšikovia blues, folku, soulu ale tiež popu či rocku.
Aktuálne je Rag´n´Bone na koncertnom turné po Veľkej Británii, ktoré je beznádejne vypredané.
V závere januára oficiálne predstavil nový singel s názvom Skin.

Festival Topfest 2017 sa uskutoční v dňoch 30. júna - 1. júla na piešťanskom letisku. Predpredaj permanentiek v sieťach Ticketportal a Predpredaj.sk za zvýhodnenú cenu 50€!

Viac info:
www.topfest.sk
www.facebook.com/events/159638561111411

vstupenky tu: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=22986

Top