Na DOBROM FESTIVALE vystúpi David Hasselhoff!

Na DOBROM FESTIVALE vystúpi David Hasselhoff!

Každý ho pozná: červené plavky v Baywatchi, sexi drsňák v Knight Rider, ale aj spevák s niekoľkými no. 1 albumami v nemecky hovoriacich krajinách, či človek s veľkým srdcom podporujúci rôzne charitatívne organizácie. Je zapísaný v Guinnessovej knihe rekordov ako "najsledovanejšia TV hviezda na svete"!

David Hasselhoff svoju hereckú kariéru začal ešte ako sedemročný. Má za sebou účinkovanie v muzikáloch, televíznych seriáloch a rôznych show (napr. Dancing with the stars), bol aj porotcom v America´s got Talent, ale aj v Britain´s Got Talent, kde na jednu sezónu zastúpil drsného Simona Cowella a v Austrálii mal svoju vlastnú večernú TV show. Okrem spomínaných celosvetovo známych seriálov hral tiež aj v niekoľkých filmoch, napr. v komédii "Click", ktorý bol režírovaný Adamom Sandlerom, šialenej komédii "Vybíjaná", kde hral nemeckého trénera, Layover, svoj hlas požičal aj do rozprávok "Hop", či "Spongebob". Účinkovať bude aj v remaku "Baywatch", ktorý by mal byť vysielaný tento rok.

Hudobnú kariéru začal asi okolo roku 1980, kedy vydal svoj album "Looking for freedom". Album získal 3 platinové platne v Európe a David sa stal najpredávanejším umelcom roku. Vydal viac ako 40 zlatých a platinových nahrávok po celom svete. Singel s rovnomennomeným názvom "Looking for freedom" zaspieval na vrchu Berlínskeho múra pre viac ako 1 milión ľudí počas novoročných osláv zjednotenia Nemecka v roku 1989.

Na každej narodeninovej párty nesmie chýbať výborná zábava, o ktorú sa s hitmi ako "Do the Limbo Dance", "Crazy for you", "Looking for freedom", "Everybody Sunshine", či nenapodobiteľnou "Hooked on a feeling" na tohtoročnom DOBROM FESTIVALE postará sám David Hasselhoff!

Desiate výročie DOBRÉHO FESTIVALU sa bude konať 16. – 18. júna 2016 na Delni v Prešove. Zatiaľ ohlásené mená na tento ročník: IMT SMILE, ČECHOMOR, SEPULTURA, DAVID HASSELHOFF, GRAHAM CANDY, Živá voda, Horkýže slíže, Zóna A, Slobodná Európa, Xindl X, The Paranoid, Kandráčovci, Sveťo Korbeľ & Personál, VEC, N3O Akustika, Sima Martausová, PETER NAGY, Heľenine oči, Chikiliki tu-a, Metropolis, ROOT, Peter Bič Project, minus123minut, ElevenHill, Kai Hansen & Ravenclaw a mnohí ďalší!

Vstupenky na DOBRÝ FESTIVAL v predaji!

Top