Mafiánske historky I alebo MAFTOUR `09

Posledné mafiánske turné
V Košiciach aj s prekvapením!

Séria vystúpení Mafiánske historky pokračuje dnes predstavením v Košiciach.
Herci Igor Adamec, Martin Vanek, Peter Batthyany a Peter Sklár spolu s portálom Stávky.com pripravili pre východ aj špeciálne prekvapenie!
Päť štastných návštevníkov košického predstavenia nájde pod sedadlom kupóny na stávkovanie od portálu Stavky.com a spoločnosti Bwin v hodnote 20€! Stačí skontrolovať spodnú stranu sedadla. Podobné darčeky pripravuje partner turné aj v ďalších mestách. Košické predstavenie sa teší obrovskej popularite, v predaji zostali už len posledné voľné miesta. Práve predstavenie v Jumbo centre je posledným na východnom Slovensku. Po veľkej rozlúčke v bratislavskom PKO sa tak mafiáni presúvajú na opačný koniec Slovenska.
Mafiánske historky I alebo Hodina angličtiny je pôvodné divadelné predstavenie. Vzniklo celkom spontánne z dialógov, ktoré herci viedli počas nespočetných ciest autobusom. Obľúbené frázy a vtipy dali do formy predstavenia a kult bol na svete! Príbeh predstavenia je už takmer notoricky známy: Boss mafie Miki sa vracia z Londýna a oznamuje svojim chlapcom, že v čase zjednocovania Európy nemôžu ani mafiáni zostať úplne „jednoduchí“ a musia sa naučiť anglicky, aby mohli rozšíriť pole svojej pôsobnosti. Poverí jedného zo svojich mužov - Roba, aby zadovážil učiteľa. Ten, tak ako je zvyknutý, unesie nejakého úbožiaka rovno spred samoobsluhy. Zistí sa však, že unesený pedagóg učí chémiu a po anglicky nevie ani slovo. Mafiáni však nútia učiteľa s pištoľou v ruke, aby ich aj tak po anglicky učil…

Hrajú:
Ali - Peter Sklár
Banán - Peter Batthyány
Pipina - Martin Vanek
Milánko - Igor Adamec

Oficiálna webstránka: www.zoznam.sk/maftour

Lístky/tickets na Mafiánske historky I alebo MAFTOUR `09

Top