Derniéra muzikálu PRODUCENTI

Oficiálna derniéra muzikálu PRODUCENTI


Vážení priatelia,
radi by sme vás informovali o pripravovanej derniére úspešného muzikálu PRODUCENTI. Wandal PRODUCTION
ho v Bratislave poslednýkrát uvedie v piatok, 22. mája 2009 o 19tej hod. vo Veľkej sále Istropolisu.
Slávnostná premiéra muzikálu PRODUCENTI sa uskutočnila 19. a 20-teho septembra 2008. Za deväť mesiacov mal muzikál PRODUCENTI 55 repríz a naše predstavenie vzhliadlo viac ako 25 000 divákov.
Tento svetoznámy americký muzikál  predčil všetky očakávania kritikov a získaním  dvánástich TONY AWARDS
po  37. rokoch porazil rekord  muzikálu „Hello, Dolly“- držiteľa  desiatich  TONY AWARDS. Bolo pre nás cťou uvádzať takýto výnimočný muzikál u nás a sprostredkovať tak slovenskému divákovi tento jedinečný zážitok.

V posledných PRODUCENTOCH majú diváci jedinečnú možnosť vidieť na javisku obe alternácie, keďže sme sa rozhodli predstaviteľov jednotlivých postáv počas prestávky vymeniť.   Na poslednom bratislavskom predstavení teda môžu diváci uvidieť: v role Maxa Bialystocka Andreja Hryca aj Mariána Slováka, Lea Blooma si zahrá Csongor Kassai aj Tomáš Horváth, ako Ulla sa predstavia Kristína Farkašová s Evou Sakálovou, o Rogera sa podelia Štefan Skrúcaný a Roman Fedér, ktorým budú v role Carmen sekundovať Viktor Horján so Štefom Martinovičom.

Vychutnajte si poslednýkrát atmosféru starého New Yorku!
Max Bialystock a Leo Bloom, hlavné postavy nášho muzikálu, vás pozývajú na strastiplnú, ale zároveň humornú prechádzku po Broadway a vy sa naposledy môžete stať svedkami tej najneuveriteľnejšej produkcie, akú kedy - kto vymyslel .....

Vstupenky/tickets na derniéru PRODUCENTOV

Top