SUMO ZÁPASY

Predstavte si, že ste doslova v koži sumo bojovníka a máte bojovať nielen so svojím súperom ale aj s vlastnou veľkosťou a váhou... Dvaja hráči nastúpia proti sebe v sumo oblekoch, v ktorých vyzerajú ako praví „tuční“ sumo zápasníci. Súperi sú na žinenkách bosí. Sumo zápasy sú skvelou zábavou na rôzne akcie, kde sa má prísť zabaviť veľa ľudí. Smiech a zábava sú zaručené nielen pre zápasníkov, ale rôzne komické situácie, ktoré každý zápas sprevádzajú, pritiahnu a zabávajú aj divákov stojacich okolo ringu. Táto aktivita je úplne bezpečná.

Sumo zápasy na firemnú akciu v trvaní do 3 hodín

Atrakcia obsahuje: Prenájom 2 ks kvalitných sumo oblekov, kruhová žinenka a asistent/rozhodca v trvaní do 3 hodín (čistý čas prenájmu). Túto atrakciu môžu naraz vykonávať 2 ľudia. Miesto: Areál Čierna Voda pri hoteli Kamila. (***možnosť usporiadať aj na inom mieste s pripočítaním ceny dopravy)
Cena: 237 Eur,-/7140,-Skk

Sumo zápasy na firemnú akciu v trvaní do 4 hodín

Atrakcia obsahuje: Prenájom 2 ks kvalitných sumo oblekov, kruhová žinenka a asistent/rozhodca v trvaní do 4 hodín (čistý čas prenájmu). Miesto: Areál Čierna Voda pri hoteli Kamila. (***možnosť usporiadať aj na inom mieste s pripočítaním ceny dopravy)
Cena: 284,-Eur/8555,8,-Skk

Sumo zápasy na firemnú akciu v trvaní do 5 hodín

Atrakcia obsahuje: Prenájom 2 ks kvalitných sumo oblekov, kruhová žinenka a asistent/rozhodca v trvaní do 5 hodín (čistý čas prenájmu). Miesto: Areál Čierna Voda pri hoteli Kamila. (***možnosť usporiadať aj na inom mieste s pripočítaním ceny dopravy)
Cena: 320,-Eur/9640,32,-Skk

Sumo zápasy na firemnú akciu v trvaní do 6 hodín

Atrakcia obsahuje: Prenájom 2 ks kvalitných sumo oblekov, kruhová žinenka a asistent/rozhodca v trvaní do 6 hodín (čistý čas prenájmu). Miesto: Areál Čierna Voda pri hoteli Kamila. (***možnosť usporiadať aj na inom mieste s pripočítaním ceny dopravy)
Cena: 349,-Eur,-/10514,-Skk

Sumo zápasy na firemnú akciu v trvaní do 8 hodín (celú akciu)

Atrakcia obsahuje: Prenájom 2 ks kvalitných sumo oblekov, kruhová žinenka a asistent/rozhodca v trvaní do 8 hodín (čistý čas prenájmu). Miesto: Areál Čierna Voda pri hoteli Kamila. (***možnosť usporiadať aj na inom mieste s pripočítaním ceny dopravy)
Cena: 367,-Eur/11056,24,-Skk

Lístky/Tickets na Sumo zápasy

Na vstupenke je uvedené telefónne číslo, na ktorom je potrebné si rezervovať presný dátum a čas danej atrakcie!!! Vstupenka platí do 31.12.2009!!!

Top