Benefičná muzikálna show Thank You Michael Jackson

Peter Batthyány, Rytmus a mnohí iní v benefičnom muzikáli Thank You Michael Jackson.

V duchu celoživotného diela kráľa popu prichádza veľkolepý americko – slovensko – český  muzikál Thank You Michael Jackson. Túto megashow o živote kráľa popu bude sprevádzať  kapela so špičkovými hudobníkmi z Ameriky pod vedením TOMIHO POPOVIČA, stočlenný detský zbor, dvadsať najlepších imitátorov tanca a hviezdy slovenského a českého showbusiness-u. Réžie sa ujal KAROL VOSÁTKO, choreografia príde spoza oceánu a role v muzikáli neminú ani viacerých popredných slovenských hercov a spevákov. Diváci budú mať možnosť vidieť PETRA BATTHYANYHO, ako úžasného tanečníka, či rapera RYTMUSA a množstvo iných.

Tvorcovia projektu venujú 5 EUR/150,63 Sk z každej predanej vstupenky a tiež polovicu zo všetkých partnerských vstupov nadácii Slovensko bez bariér, Lige proti rakovine a detským domovom. V rámci zachovania transparentnosti budú príspevky vyššie uvedeným verejne odovzdané v prítomnosti médií.

„ Animus dedicanti, čiže úmyseľ darovať, je základným motívom celého muzikálu. Ňou sa riadil počas života aj kráľ popu, obdaril svet svojou hudbou a nezabúdal ani na ľudí v núdzi. Radi by sme pokračovali v jeho šlapajách, preto si myslím, že darovať tisíce eur deťom a na boj proti chorobám sveta je vhodná myšlienka, ktorá môže niesť Michaelovo meno. “ uviedol autor projektu, kreatívec a producent Tomáš Balla. ,,Bude to jedna z najdrahších, ale aj spoločensky najcennejších produkcii aké tu kedy vznikli.“ dodal výkonný producent Igor Suja.

Na premiére, ktorá bude 15.Novembra 2009 v Bratislave, by sa mala zúčastniť aj Michaleova sestra Janet Jackson. Predstavenia sa budú niesť vo veľmi mimoriadnej nálade, s obrovskou úctou k životu a umeniu a hlavne v rámci myšlienky dobročinnosti. Predpredaj prvých 1000 vstupeniek na premiéru bude spustený exkluzívne v sieti Ticketportal.

Info aj na www.thriller.sk

Vstupenky/tickets na Benefičná muzikálna show Thank You Michael Jackson TU V PREDAJI

Top