Kráľa popu Michael Jackson opäť ožije na Beckove!

Kráľa popu Michael Jackson opäť ožije na Beckove!

Jedinečnú spomienku na Kráľa popu, ikonu hudobného priemyslu, Michaela Jacksona, chystá festival V.I.P. hrad Beckov 09', ktorý premení historický hrad na veľkú tanečnú párty a poctu Jacksonovi už v sobotu 24. júla

Špeciálny set venovaný pamiatke jedného z najväčších spevákov namixoval špeciálne pre príležitosť beckovskej párty dídžej JT BIG, ktorý je známy nefalšovateľnou a priateľskou atmosférou svojej hudby.
 
Set bude venovaný najznámejším hitom Michaela Jacksona. Nevynechá ani notoricky známe skladby z albumu Thriller, ktorý spôsobil skutočné šialenstvo a lásku miliónových más.

Bude naaranžovaný v hudobnom štýle house, a vyzývavému tancu, s ktorým sa preslávil Jackson, sa nebudú medzi návštevníkmi klásť medze. Jackson nebude v zrúcaninách beckovského hradu prítomný len hlasom, ktorý si získal fanúšikov po celom svete, ale aj celou svojou osobnosťou. Do veľkolepej projekcie bude vyobrazený motív Jacksona a aj časti jeho nezabudnuteľných klipov. A namiesto sviečok sa zapáli na Beckove ohňová šou.

„Michael Jackson je človek, ktorého talent a húževnatosť posunuli za hranice možností. Jeho gestá, hudba, tanec, klipy boli novátorské. Je pre nás veľkou inšpiráciou, pretože aj my ako organizačný tím chceme posunúť hranice nášho festivalu. A chceme zanechať odkaz,“ hovorí usporiadateľ akcie V.I.P. hrad Beckov Jozef Petráš, ktorý sa s mimoriadnym projektom „hradnej“ párty vracia po dvoch rokoch.

Na dvoch pódiách pod holým nebom uprostred historickej pamiatky vyrastú dve hudobné pódia. A hrať sa bude kvalitná elektronická hudba všetkých druhov. 

 „Nechceme byť tuctoví. Po dvojročnej pauze sa vraciame a veríme, že ideme správnym smerom, a že o „hrade“, ako sa festival medzi ľuďmi nazýval, sa bude ešte dlho hovoriť. A v pozitívnom zmysle,“ hovorí Petráš, ktorý prináša dídžejské hviezdy.

V programe svietia zahraničné mená DJ Tom Vagabondo a DJ Andrea Fiorino a slovenská špička DJ PAPI, DJ Profesor, DJ Deluxe, DJ Samoo, DJ Laddy M, DJ Yoshi & DJane Yoshida či DJ Charlie & Fresh.

„Útroby hradných múrov majú v sebe kus histórie a keď sa táto energia zmieša s energickou hudbou, vznikne jedinečná atmosféra a neopakovateľné zážitky pre každého účastníka podujatia,“ zdôrazňuje Petráš.

Vstupnky/tickets na V.I.P. hrad Beckov 09

Top