AQUABEATZ 2009

AQUABEATZ 2009 – Letisko Nové Zámky 29. 8.

V sobotu 29.8. sa na letisku v Nových Zámkoch bude konať 8.ročník openair festivalu Aquabeatz.
Listky/Tickets

Táto párty je svojim charakterom úplne jedinečná akcia v rámci celého Slovenska. Na štyroch pódiách vystúpia svetové a domáce hviezdy jednotlivých žánrov s cieľom čo najlepšie zabaviť pártychtivé publikum.

Hlavné pódium (alebo Main Stage) bude tento rok hostiť superstar svetového mena,
dvoch hlavných členov Kosheen (D.Beale a M.Davies) v novom projekte s britskou speváčkou Susie Ledge, ktorá väčšinu leta trávi vystúpeniami na Ibize. Kosheen predstavia našlapaný tanečný set so živým vokálom. Naposledy ste ich mohli vidieť koncom minulého roka v Bratislave, kde takmer zbúrali PKO.

Gerionty djs je nový projekt dvoch slovenských top djs, ktorí už hrali takmer v celej Európe a v štúdiu okrem vlastnej originálnej tvorby stihli pripraviť aj remixy napr. pre Daru Rolins, Vec-a alebo Dj T Project. Tommy B je momentálne jeden z najvyťaženejších párty djs v Maďarsku. Jeho svižný, prevažne vokálový techhouse má drajv a veľmi dobré ohlasy! Goldfingers djs, zatiaľ tradičná súčasť Aquabeatz, vás budú držať v rytme ku koncu celej akcie.

DNB_FM stage. Frajeri Matrix a Futurebound sa v celom svete preslávili remixom hitu z filmu American Beauty a momentálne dokončili svoj nový album, ktorého vydanie je plánované na september, čiže v ich sete sa určite dočkáme plno dosiaľ nepočutého. Danny Byrd je britský uznávaný dj a producent z Hospital Records (London Elektricity, High Contrast, Nu:Tone, Logistics, atď), na scéne sa pohybuje už zhruba 10 rokov a iba nedávno nahral reprezentačný mix Hospital Vol.7. V Británii má povesť jedného z najlepších dnb párty djs. Duo Commix z Cambridge, ktoré svoje posledné veci vydávali hlavne na Goldieho značke Metalheadz, bude u nás zastupovať Guy Brewer. Okrem spomenutých vystúpia ešte Exorcist z Maďarska, MC Tweety Twizta z Česka a slovenská kvalita: L Plus, Gabanna, Cenco+Dykman, Ivory a MC Aktiff.

Techno stageReeko konečne na Slovensku. Tento španielsky producent už pár rokov povtrdzuje svoje kvality, so svojim “live” setom precestoval už hodný kus sveta, takže na jeho SK premiéru sa určite teší dosť priaznivcov. Po prvýkrát na Aquabeatz bude hrať aj britský a nebezpečný Regis! Na Slovensku už síce vystúpil x-krát ale v jeho prípade to nehrá žiadnu rolu, vždy je to originál, divoké, mental a techno! Na Aquabeatz samozrejme nesmú chýbať Toky a Loktibrada, a toto leto aj Boss, HU a Gutt.

Toľko zhruba k programu. Sledujte web, pretože najbližšie týždne vás budeme zásobovať množstvom praktických a zaujímavých informácií v súvislosti s Aquabeatz 2009.

www.aquabeatz.com

Top