ODKAZ

PLANET ASIA – americký raper v Bratislave
Listky/Tickets

V sobotu 31.októbra si slovenskí fanúšikovia kvalitných rýmov a dynamickej hudby prídu na svoje prostredníctvom koncertného podujatia ODKAZ. V Klube za zrkadlom v petržalskom Dome kultúry budú koncerty slovenských aj amerických rapových interpretov.
Zástupcovia domácej scény ako ADK, Decko a Čistychov sú bratislavským aj slovenským fanúšikom známi. Skupina ADK vydala vinylovú platňu s názvom EP a v tomto roku oživila scénu s albumom Keď ožíva mesto, Decko je autorom platne Príbehy z ulice a taktiež v tomto roku vydal album s názvom Utečenec. Čistychova slovenským fanúšikom asi ani netreba špeciálne predstavovať, jeho tvorba si našla širokú fanúšikovskú základňu. Za zmienku stojí pripomenúť si jeho posledný albumový počin s názvom Posledný doberman, ktorý vyšiel minulý rok.
Planet Asia bude v sobotu najväčším lákadlom a tento raper pochádzajúci z kalifornského Fresna sa na Bratislavu podľa jeho vyjadrení teší a už sa nevie dočkať kontaktu s jeho slovenskými fanúšikmi. Planet Asia je členom hip-hopovej formácie Cali Agents, s ktorou nahral a vydal albumy How The West Was One (2000), Head Of The State (2004) a Fire And Ice (2006). Ako člen skupiny Skhool Yard vydal jeden album s názvom A New Way Of Thinking v roku 2002. Planet Asia je veľmi aktívny ako sólo interpret a jeho zbierka vlastných albumov sa zatiaľ zastavila na čísle sedem. Z tejto bohatej ponuky spomenieme aspoň albumy The Last Stand (2000), Still In Training (2002), The Grand Openning (2004) alebo posledne vydaný Pain Language z minulého roka. Planet Asia v spolupráci s raperom Kuruptom sa predviedli spoločnou skladbou G´s & Soldiers z roku 2005 a tento výtvor hudobne sprevádza film Be Cool s Johnom Travoltom. Jeho energické koncerty sú známe aj slovenským fanúšikom, ktorí boli súčasťou jeho koncertov z letných festivalov v okolitých krajinách.
Na Odkaze sa predstavia v našich končinách po prvýkrát ďalší americkí interpreti a to Maylay Sparks a K Skills. Maylay Sparks spolupracoval s Deckom v ich spoločnej skladbe Utečenec a tá sa nachádza na spomínanom albume rovnomenného názvu.
Kvalitnú programovú ponuku na Odkaze si môžeš zabezpečiť zakúpením vstupenky v predpredaji už dnes v spoločnosti Ticketportal. Koncertný program sa 31.októbra začne po 20.00. Prajeme dobrú zábavu.

Top