SKIPASS Vrátna

VRÁTNA FREE TIME ZONE
 Národný park Malá Fatra
„..zážitky, na ktoré nezabudnete“

Novinky strediska Vrátna Free Time Zone na nadchádzajúcu zimnú turistickú sezónu 2009/2010:
Vrátna Free Time Zone, druhé z TOP lyžiarskych stredísk na Slovensku, prichádza opäť s dávkou noviniek a skvelých športových podujatí. Skvalitnenie služieb strediska však neznamená zvýšenie cien, práve naopak - ceny skipassov budú znížené v priemere o 15% oproti uplynulej zimnej lyžiarskej sezóne. Ďalej stredisko pripravilo:

▪ nové typy skipasov (trojhodinový, večerné lyžovanie zahrnuté vo všetkých 5 a viac dňových skipasoch)
▪ vybudovanie novej vetvy zasnežovania v lokalite Poludňový Grúň /vysneženie lokality Poludňový Grúň vrátane prepojenia s Pasekami/
▪ Balíky ubytovania „Lyžovačka zadarmo“ /„skipass free“/

Stredisko v spolupráci s ubytovateľmi v regióne ponúka pri min. 5 prenocovaniach cenovo výhodné balíky služieb so skipasom zdarma vrátane ďalších skvelých zliav do babysittingu Paseky, lyžiarskej školy a požičovne Ski Academy Vrátna a relax centra Terchovec.

Na Pasekách ,ktoré sú ideálnym miestom pre skvelú rodinnú lyžovačku Vám na tých najmenších dohliadnu profesionálny inštruktori v detskom Parku KIDS ZONE, ktorého súčasťou je detská lyžiarska a snowboardová škôlka. V jeho blízkosti sa veľkej obľube teší babysitting, kde sa Vám v teple o vaše ratolesti postará kvalifikovaný dozor a Vy si budete môcť konečne pokojne zalyžovať.

Stredisková lyžiarska škola Ski Academy Vrátna pripravila do novej sezóny 2009/2010: zasnežený kopec plný noviniek:
▪ lyžiarske / snowboardové výcviky pre ZŠ a SŠ(4, 5 a 7-dňové programy)
▪ špeciálne zimné programy určené hendikepovaným deťom
▪ zábavný snowtubing a zorbing pre všetky vekové kategórie
▪ snowboardový park s railami, skokmi, bedňou a big-air
▪ profesionálneho skialp a freeride sprievodcu s požičovňou profivýstroja
▪ tématické teambuldingové akcie

Počas zimnej sezóny Vám stredisko poskytne kvalitné služby od požičovní lyží a snowboardov, cez servis, lyž.školy a výbornú lyžovačku na 18 zjazdovkách v celkovej dĺžke 14 km, z ktorých 8,5 km je umelo zasnežovaných a 12 km pravidelne upravovaných. Zjazdovky budú sprístupnené 14 vlekmi  a 2 modernými lanovými dráhami/4-sedačka a 8-miestna kabínková lanovka/ s prepravnou kapacitou cca 11 500 osôb/hod. V ponuke je aj večerné lyžovanie na homologizovanej zjazdovke.

Dôkazom kvality a náročnosti svahov vo Vrátnej sú aj najlepší slovenskí zimní športovci- zjazdárka Veronika Zuzulová a olympionik Rado Židek, ktorých môžete aj túto zimu uvidieť pri aktívnych tréningoch, či víkendových animačných programoch. I túto zimnú sezónu si budú môcť freerideri vychutnať svoje adrenalínové zážitky v očarujúcej lokalite Chleb na tých najnáročnejších zjazdovkách vrátane dvoch freeridových zón.

Doprava:
Návštevníci strediska Vrátna Free Time Zone budú môcť využiť bonus bezplatného parkovania, bezplatný skibus zo/do Žiliny a strediskový skibus, či v spolupráci so Železničnou spoločnosťou Slovensko produkt tzv. skipass packing lístok, ktorý Vám umožní cestovať a lyžovať celý deň, pričom zaplatíte len za jeden lístok!

Aktivity na svahoch:
Počas zimných a jarných prázdnin pribudnú v lyžiarskom stredisku veselé súťaže pre deti i dospelých, animačné programy , testovacie a predvádzacie akcie športových značiek, športové exhibície.

Kalendár podujatí na nadchádzajúcu zimnú turistickú sezónu 2009/2010:
26.12.2009 – Oficiálne otvorenie zimnej sezóny (atraktívny program pre širokú verejnosť)
19.-20.1.2010 - FIS preteky „cena Malej Fatry“ (DOSP.)
22, 23, 24.1.2010 – Rossignol demo tour
26.-27.1.2010 – Interkritérium Vrátna 29. ročník
29.1.2010 Európsky pohár v snowboardingu
30.1.2010 Európsky pohár BigAir
30.1.2010 Snow Show + Snowboard Motocross Show 2010 (2.ročník)

Všetky novinky, pripravované akcie a aktuálne informácie nájdu návštevníci na webovej stránke www.vratna.sk

Lístky/tickets v predaji.

Top