MASSIVE ATTACK

MASSIVE ATTACK VYDALO EP „SPLITTING THE ATOM“

Legendárna bristolská skupina MASSIVE ATTACK vydala nové EP. Štvorpiesňová platňa nesie názov Splitting The Atom a vyšla jedine v digitálnej podobe už 5.10.2009. Na oficiálnej stránke Massive Attack je však možné objednať si toto EP v limitovanej vinylovej edícii.

Aktuálne EP ponúka štyri skladby a tradične aj zostavu zaujímavých hostí. Okrem stáleho spolupracovníka Horace Andyho sa priaznivci môžu tešiť na piesne, v ktorých spievají Tunde Adebimpe z TV On The Radio a Guy Garvey z Elbow. Zaujímavá je určite spolupráca so speváčkou Martinou Topley-Bird, ktorá bývala partnerkou Trickyho, niekdajšieho kumpána Massive Attack a ktorá bude zároveň predskokanom koncertu Massive Attack v Bratislave. EP by malo byť predzvesťou nového albumu.
Pripomíname, že Massive Attack 4.11.2009 vystúpi v bratislavskej Sibamac Aréne.

Súťaž pre fanúšikov
Generálnym partnerom koncertu kapely Massive Attack  je spoločnosť Orange Slovensko, ktorá pripravila v súvislosti s touto hudobnou lahôdkou pre jej fanúšikov aj zaujímavú súťaž s názvom Orange svojim, kde môžu zákazníci Orangeu hrať o 60 vstupeniek na koncert. Súťaž bude trvať od 1. do 25. októbra 2009 a 30 víťazov dostane po 2 vstupenky pre seba a svojho blízkeho. 
O projekte Orange Music Live
Orange prostredníctvom svojho projektu Orange Music Live pozýva na Slovensko pravidelne hviezdy svetovej hudobnej scény. Šnúru hip-hopových lahôdok odštartoval Orange v roku 2006 megakoncertom populárnej skupiny The Black Eyed Peas. Po nich navštívil Slovensko nekorunovaný kráľ amerického hip-hopu Jay-Z, dance-hallová legenda Sean Paul či jeden z najvýraznejších predstaviteľov celosvetového rapu a kráľ západného pobrežia americkej scény Snoop Dogg. Vďaka Orangeu vystúpil na Slovensku v roku 2007 až dvakrát legendárny Joe Cocker a Bratislavu navštívila aj jedna z najväčších hviezd súčasnej americkej pop-music – speváčka Rihanna. Minulý rok si mohli fanúšikovia vychutnať dva skvelé koncerty a naživo si zaspievať so svetoznámym rockerom Lennym Kravitzom a soulovou divou Aliciou Keys. Okrem zvučných mien svetovej pop-music podporil Orange v minulosti aj ďalšie hudobné podujatia ako napr. koncert vynikajúceho kanadského speváka Bryana Adamsa, turné domácej legendy Mekyho Žbirku, koncertné turné slovenskej hip-hopovej špičky H16 a Rytmusa, novú verziu kultového muzikálu Neberte nám princeznú a mnoho ďalších projektov.

Vstupenky/tickets na MASSIVE ATTACK

Top