LORD OF THE DANCE

Tanečná show Lord of the dance aj v roku 2010 na Slovensku!

Najlepšia tanečná show na svete už vo februári tohto roka potešila tisíce priaznivcov na Slovensku precíznym tancom, najrýchlejším stepom na svete a úžasnými skupinovými tancami. Koncerty boli týždne vopred vypredané a tak sa usporiadatelia tejto show dohodli už v predstihu na ich ďalších vystúpeniach: 9. februára 2010 vystúpi Lord of the dance v Bratislave a 8. februára 2010 v Žiline!

Každoročné vopred vypredané slovenské vystúpenia najúspešnejšej tanečnej show na svete a neutíchajúci záujem „donútili“ usporiadateľa Miroslava Brondoša z BM Production už s takmer ročným predstihom podpísať kontrakt na ďalšie vystúpenie: „Vďaka vynikajúcej niekoľkoročnej spolupráci netrvali rokovania o ich ďalšom vystúpení na Slovensku dlho – skôr bolo najväčším problémom nájsť najbližší voľný termín. Chceli sme to čo najskôr ako to bude možné, keďže stále máme veľký dopyt po ich predstaveniach po celom Slovensku. Po Košiciach sme sa tentoraz rozhodli priviezť túto show okrem Bratislavy aj do Žiliny..“  

Okrem bratislavského NTC bude univerzálny jazyk tanca a fenomenálnosť Michaela Flatleyho hosťovať aj na Zimnom štadióne – Garmin Aréna v Žiline a diváci budú mať možnosť znova alebo prvýkrát vidieť fantastický príbeh Dobra a Zla v prekrásnej rozprávkovej scéne, precízne tanečné výkony desiatok tanečníkov v sólových výstupoch a nezameniteľných tanečných formáciách, ktoré preslávili írsky tanec po celom svete.

Od momentu keď zhasnú svetlá,  po poslednú opakovačku je divák očarený majstrovským orchestrom v kombinácii s precíznym tancom, ceremóniou svetiel a pyrotechniky. Výsledok nenechá jednu dušu nedotknutú.

Lord of the Dance Michaela Flatleyho od čias svojej svetovej premiéry v Dubline v roku 1996 prelomil všetky svetové rekordy, videlo ho viac ako 50 miliónov divákov v 60-tich krajinách sveta na všetkých kontinentoch a je najväčším zarábajúcim turné v histórii zábavy.

Dve skupiny tanečníkov /jedna v Európe a druhá v USA/ brázdia počas celého roka štadióny po celom svete a sú pod neustálym dohľadom svojho zakladateľa a tvorcu Michaela Flatleyho a jeho spolupracovníkov, ktorý stále dbá na zachovanie vysokého štandardu a precíznosti jeho show.

Predpredaj vstupeniek na tento exkluzívny večer už teraz len v sieti Ticketportal...
vstupenky na vystúpenie Lord of the dance

Top