MASSIVE ATTACK

ORANGE MUSIC LIVE UVÁDZA

MASSIVE ATTACK

4. 11. 2009 BRATISLAVA – SIBAMAC ARENA

VSTUPENKY www.xl.sk, www.ticketportal.sk
a vo všetkých predajniach KENVELO, 10% zľava na Orange kartu a Orange Biznis kartu

Bratislava, 23. októbra 2009

MASSIVE ATTACK OTVORENE PREZENTUJÚ ICH POLITICKÝ POSTOJ

O necelé dva týždne v Bratislave vystúpi fenomenálna kapela Massive Attack. Okrem ich geniálnej hudobnej tvorby je táto skupina známa aj veľmi otvoreným vyjadrovaním svojich názorov a postojov k politike, či k rôznym problémom v spoločnosti ako aj ich spoluprácou s celosvetovým hnutím Amnesty International.  Nebude tomu inak ani počas ich bratislavského koncertu, kde sa na veľkoplošných obrazovkách objavia citáty o slobode rôznych známych osobností ako napr. Nelsona Mandelu, Che Guevaru, Goetheho, Jeana-Paula Sartra, či Thomasa Jeffersona a iných. Massive Attack tiež otvorene kritizuje USA a to formou veľmi expresívnej výpovede väzňa z väznice Guantanamo na Kube, ktorá sa taktiež objaví na veľkoplošných obrazovkách. A v neposlednom rade sa kritike nevyhnú ani závratné zisky niekoľko málo jedincov v porovnaní s biedou ľudí v krajinách tretieho sveta.
Chalani z Massive Attack nikoho nepresviedčajú o správnosti svojich názorov, len ich pokojnou nenásilnou formou chcú prezentovať so snahou osloviť minimálne svojich fanúšikov.


O projekte Orange Music Live
Orange prostredníctvom svojho projektu Orange Music Live pozýva na Slovensko pravidelne hviezdy svetovej hudobnej scény. Šnúru hip-hopových lahôdok odštartoval Orange v roku 2006 megakoncertom populárnej skupiny The Black Eyed Peas. Po nich navštívil Slovensko nekorunovaný kráľ amerického hip-hopu Jay-Z, dance-hallová legenda Sean Paul či jeden z najvýraznejších predstaviteľov celosvetového rapu a kráľ západného pobrežia americkej scény Snoop Dogg. Vďaka Orangeu vystúpil na Slovensku v roku 2007 až dvakrát legendárny Joe Cocker a Bratislavu navštívila aj jedna z najväčších hviezd súčasnej americkej pop-music – speváčka Rihanna. Minulý rok si mohli fanúšikovia vychutnať dva skvelé koncerty a naživo si zaspievať so svetoznámym rockerom Lennym Kravitzom a soulovou divou Aliciou Keys. Okrem zvučných mien svetovej pop-music podporil Orange v minulosti aj ďalšie hudobné podujatia ako napr. koncert vynikajúceho kanadského speváka Bryana Adamsa, turné domácej legendy Mekyho Žbirku, koncertné turné slovenskej hip-hopovej špičky H16 a Rytmusa, novú verziu kultového muzikálu Neberte nám princeznú a mnoho ďalších projektov.

Vstupenky/tickets na Massive Attack

Top