Príbeh ulice - DERNIÉRA

Po úspechoch na slovenskej scéne  sa muzikál Príbeh ulice lúči s bratislavským publikom dvoma derniérami  10. a 11.decembra v Bratislavskej hale Na Pasienkoch, aby aj Bratislavskí diváci mohli zažiť nezabudnuteľnú atmosféru muzikálu z vystúpení v halách, ktoré absolvoval najúspešnejší muzikál tejto sezóny na turné po Slovensku.
Predstavenia  Príbehu ulice videlo do dnešného dňa  cca 80 000 divákov na domovskej scéne v divadle Aréna a na úspešnom turné po Slovensku.
Príbeh ulice   na Slovensku zaznamenal 110 repríz,  takmer vždy pred vypredaným hľadiskom.
K úspechom  tohto kultúrneho počinu treba prirátať skutočnosť, že  tento projekt oslovil v prvom rade mladú generáciu,  ktorá našla svoju cestu znova do divadla, čo vo veľkej miere teší producenta projektu a celý autorsky tím.
Príbeh ulice sa ako jediný muzikál v histórii Slovenska udomácnil aj na muzikálovej scéne v Prahe, kde odohral do dnešného dňa 15 predstavení pre cca 10 000 divákov a v novom roku bude ďalej pôsobiť na muzikálovej scéne v Prahe a navštívi aj ďalšie České mestá.
Autorov projektu teší, že jednu z hlavných úloh v tomto projekte prijal  Karel Roden  herec, ktorého diváci môžu vidieť aj v mnohých zahraničných filmoch. Diváci ho uvidia na derniérach v Bratislave.
V novom roku autorský tím na základe požiadaviek zahraničných produkcií z celého sveta naštuduje celý projekt v angličtine a začne svoje  zahraničné turné.
Diváci sa môžu tešiť aj na pokračovanie Príbehu ulice 2, ktorý bude mať premiéru v druhej polovici budúceho roka.

Top