Euforion Live!

Euforion Live! 2009
v Klube za Zrkadlom
17.12.2009   o   20:00

Na koniec roka pozýva občianske združenie Euforion všetkých priaznivcov, podporovateľov a fanúšikov na už tradičný multimediálny žúr v Klube za Zrkadlom pod názvom Euforion Live!
Chýbať nebudú koncerty “domácich“ kapiel Rhantisi Franklin a Hugo Čáves Orchestra. Ako špeciálny hosť Rhantisi Franklin vystúpi aj Andrej Šeban, ktorý tu tiež pokrstí svoje nové DVD s názvom “Gitarová škola Andreja Šebana“, pripraveného v spolupráci s občianskym združením Euforion.
Pastvu pre oči prinesú vizuálne projekcie od VJs Chaosdroid a Document and Setting. Okrem toho je pripravená výstava fotografií a výtvarných diel ako aj premietanie krátkych filmov, všetko z produkcie členov združenia. Na rozprúdenie poriadnej party boli pozvaní zahraničnými spoluprácami a labelami ostrieľaný  DJ B-Complex a multi-inštrumentálno elektronická postava slovenskej alternatívy Isobuthane. Ich sety nedajú návštevníkom spať až do skorých ranných hodín.
A keďže tohtoročný dátum Euforion Live je tesne predvianočný, okrem zraku a sluchu bude pôžitok dopriaty aj chuťovým pohárikom. Sám predseda združenia sa podujal pripraviť na túto udalosť svoju špeciálnu vianočnú kapustnicu.

Tešíme sa na všetkých, ktorí to s nami v Klube za Zrkadlom poriadne roztočia! 

Vstupenky/Tickets na podujatie Euforion Live v Klube za Zrkadlom.

www.artoflivin.sk

 

Top