AUTOslide 2010

Štartová listina novodobých automobilových gladiátorov už takmer hotová!!!

Súboje koleso na koleso, zrýchlený tep, všadeprítomný adrenalín, krásne ženy a chuť víťaziť. Taký je každodenný chlieb automobilových gladiátorov. Mesto Žarnovica opäť otvorí bránu motoršportu a to konkrétne 10. januára 2010. Čaká nás netrpezlivo očakávaná motoristická show Autoslide. Startová listina, ktorú máte možnosť vidieť, sľubuje dramatické súboje skutočných majstrov volantu. Už poznáme mená jazdcov v jednotlivých divíziách takmer kompletne. Keď sa chcete dozvedieť, kto sa Autoslide zúčastní, sledujte našu stránku www.autoslide.sk a sekciu štartová listina.
V divízii 4x2 sa teší napr. Karol Šedivý junior, ktorý bude určite patriť k favoritom, tak ako aj jeho otec, ktorý tragicky zahynul tento rok v marci, či viacnásobný šampión Tomáš Hurt (CZ).
V divízii 4x4 vymenujem víťaza slovenského i českého Autoslide Jozefa Zimermana alebo veľkého showmana Igora Drotára. V divízii juniorov sa nám predstavia budúce hviezdy motoristického športu, ktoré odvádzajú veľmi dramatické súboje. Prípadne stíhacie jazdy bugín určite patria k oživeniu programu s menami jazdcov ako napríklad: minuloročný víťaz Martin Švábenský (CZ) či víťaz z Pardubíc Boris Vaculík (CZ).
Štartová listina čaká na posledné mená kvalitných jazdcov, potom sa už všetko uzavrie a bude sa čakať na 10.1.2010. Kto sa stane víťazom Autoslide Žarnovica? Kto bude stáť na najvyššom stupienku? Kto bude prvým kráľom motoristického sviatku v novom roku v Žarnovici? Chcete poznať jeho meno? Potom navštívte plochodrážny areál v Žarnovici!

Nová limitovaná séria!

O účasti majstrov a úspešnosti AUTOslide svedčí aj predpredaj lístkov. Vypredané sú už tri limitované série vstupeniek. Táto séria je v poradí už štvrtá a rýchlo sa vypredáva. Výborná cena tejto obmedzenej série je len 10,- eur. Do akcie je ešte mesiac a nedá sa povedať,koľko limitovaných sérii sa vypredá a tým pádom aká bude cena vstupenky na mieste. Takže ak už teraz sa na AUTOslide tešíš, neváhaj a kúp si vstupenku ešte dnes.

Vstupenky / tickets na AUTOslide 2010 si mozete zakúpiť ihneď!

Viac informácii: www.autoslide.sk

Top