NE-YO ochutná Bratislavu

NE-YO ochutná Bratislavu

Interpret zbierajúci ocenenia po celom svete za tvorbu vlastnú a aj pre ďalšie mená svetového šoubiznisu bude na Slovensku už druhýkrát. NE-YO odohrá v sobotu 20.februára v Bratislave svoj prvý slovenský koncert. Pred časom sa v našom hlavnom meste ukázal len úzkej skupine ľudí. Teraz si ho fanúšikovia nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia, prídu vychutnať do Sibamac arény NTC.

Spevák, textár, hudobný producent a herec v jednej osobe je veľmi vyhľadávaný rôznymi hudobníkmi, interpretmi a producentami. Hudobníkove potulky svetom priniesli speváka natočiť svoj videoklip aj do Prahy. Skladba “Part Of The List” z Ne-Yovho tretieho albumu “Year Of The Gentleman” sa odohráva v historickom centre hlavného mesta našich západných susedov.

NE-YO je autorom troch vlastných albumov „In My Words On“,„Because Of You“ a spomínaný „Year Of The Gentleman“ a spolupracuje s interpretmi ako Rihanna, 50Cent, Mary J. Blige, Faith Evans, Kanye West, Jay-Z, Whitney Houston, Anastacia, Celine Dion, Enrique Iglesias, Beyonce a taktiež pracoval na pripravovanom albume Michaela Jacksona. V súčasnosti je v obehu pilotná skladba „Never Knew I Needed“ k Disneyho filmu „Princezná a Žabiak“, známa balada sa nachádza na soundtracku k filmu a bola vydaná v mesiaci október 2009.

NE-YOv koncert sa uskutoční v sobotu 20.februára 2010 v Sibamac Aréne NTC. Súčasťou sobotného večera bude aj vystúpenie slovenských talentov z Old School Brothers.

Vstupenky/Tickets na podujatie NE-YO(usa)

www.neyoworld.com
www.yearofthegentleman.com
www.myspace.com/neyo

Top