ABBA THE SHOW

ABBA THE SHOW

17.2. 2010 Žilina - Športová hala
18.2. 2010 Košice - Športová hala
19.2. 2010 Bratislava – Incheba Expo Aréna

Na ABBA THE SHOW tancuje celá sála!

Ak sa chcete zabaviť a zaspievať si známe hity skupiny ABBA, príďte na ABBA THE SHOW! Najautentickejšia show súčasnosti sľubuje skutočný hudobný zážitok spájajúci známe hlasy, originálne kostýmy a momenty, vďaka ktorým história popu opäť ožije! Projekt, ktorý má oficiálnu licenciu od pôvodnej štvorice Abba, roztancuje slovenské haly v Žiline, v Košiciach a v Bratislave. 
Počas večera si diváci môžu zatancovať na všetky piesne, ktoré obsadzovali popredné miesta svetových hitparád - Take a Chance on Me, Ring Ring, Honey Honey, I Do, I Do, I Do, I Do, I Do, Mamma Mia, Fernand, Chiquitita, Money, Money, Money, Dancing Queen, The Winner Takes It All, Waterloo, Thank You for the Music… Na koncertoch v Prahe a Ostrave sa zišlo vyše 20 tisíc ľudí. Za všetkých aspoň jeden ohlas od fanúšika Petra z Prahy:

“Abba the Show bola prefektná, absolútne dokonalá ilúzia. Majstrovsky zvládnuté predstavenie, ktoré nás vrátilo späť do 70-tych rokov. Do čias našej mladosti a hitov, ktoré ovplyvnili naše životy. Kvôli železnej opone sme Abbu nikdy nevideli naživo, takže sa nám teraz splnil veľký sen. “

ABBU vzkriesila švédska skupina Waterloo, ktorú sprevádzajú originálni členovia sprievodnej skupiny Abba - saxofonista Ulf Andersson a gitarista Janne Schaffer. Na pódiu ju sprevádza Národný londýnsky symfonický orchester pod vedením Matthewa Freemana. Kvôli veľkosti scény sa ABBA the Show musela v Bratisalve dokonca presťahovať do Incheba Expo Arény. Pódium má šírku 22 metrov a výšku 14 metrov! Pripravené sú dobové projekcie na 20-tich najmodernejších led stenách, ktoré umocnia úžasnú atmosféru koncertu, profesionálna svetelná show a strhujúce efekty. Vďaka najmodernejším projekciám, svetelnej a zvukovej aparatúre koncert Abba The Show v mnohom predčí koncerty Abby zo 70. rokov!
 
Predpredaj vstupeniek v sieti Ticketportal a na www.ticketportal.sk.
Organizátorom podujatia sú agentúry  Music Art a Lafe.

Vstupenky/tickets na ABBATHE SHOW

Top