Leonard Cohen mení termíny európskeho turné

Leonard Cohen mení termíny európskeho turné. Zradila ho chrbtica!

BRATISLAVA – Dlhoočakávaný návrat hudobnej legendy Leonarda Cohena na Slovensko mení svoj dátum. Hudobníkov manažment presunul marcový termín bratislavského koncertu kvôli zdravotným problémom na október.

Čerstvý držiteľ ocenenia Grammy za celoživotné dielo mal podľa pôvodného plánu už o pár dní započať svoje ďalšie veľkolepé turné po starom kontinente. Avšak, stalo sa to, čo očakával asi iba málokto. Maestro utrpel vážne zranenie chrbtice a bol nútený presúnúť už prvý koncert vo francúzskom Caen na 15. september. “Leonard Cohen musí absolvovať 4 az 6 mesačnú rehabilitáciu po nešťastnom úraze,” vysvetlil nám zástupca manažérskej  skupiny AEG Worldwide. Iba tento čas dokáže nestarnúcej legende svetovej hudby poskytnúť dostatočný čas na zotavenie. Cohen utrpel vážny úraz chrbta počas svojho každodenného cvičebného programu.  Zástupkyňa slovenského promotéra, agentúry Vivien, Jana Mudríková neskrývala sklamanie nad vzniknutou situáciou. “Je nám to ľúto, že musíme koncert presunúť na nový termín. V súvislosti so zranením Leonarda Cohena a samozrejme aj neutíchajúceho ohlasu fanúšikov. Diváci môžu koncert prežiť v plnej miere 13. októbra v Incheba Expo Aréne. O všetkých informáciách budeme fanúšikov informovať v partnerských médiách,” povedala Mudríková. Lekári ubezpečujú, že Leonard Cohen je inak vo skvelej forme. Aj vďaka pravidelnému cvičeniu jógy a diétam sa dokázal v roku 2008 vrátiť na svetové pódia veľkolepým spôsobom. Od svojho návratu v máji 2008 vypredal po celom svete 191 koncertov a stal sa laureátom niekoľkých významných ocenení. Magazín SPIN označil jeho počínanie ako návrat roku 2009. V januári tohto roku získal ocenenie za celoživotné dielo Special Merit of National Academy of Recording Arts & Science a nasledujúci večer si prevzal sošku Grammy. 

Aktuálny termíny európskeho turné Leonarda Cohena:
Sept. 15 CAEN    ZENITH 
Sept. 17  GRENOBLE   PALAIS DES SPORTS
Sept. 19 STRASBOURG  ZENITH
Sept. 21  MARSEILLE   LE DOME
Sept. 23  TOURS   PARC DES EXPOSITIONS
Sept. 25  LILLE    ZENITH GRAND PALAIS
Oct.   04 POLAND   KATOWICE
Oct.   07 MOSCOW   KREMLIN PALACE
Oct.   13 BRATISLAVA  INCHEBA EXPO ARÉNA   

Vstupenky zostávajú v platnosti na náhradný termín.

V prípade, že náhradný termín nevyhovuje, klienti môžu vrátiť vstupenky na tom predajnom mieste, kde boli zakúpené najneskôr 31. 3. 2010!

 

Top