Le Grande House

Le Grande House
 
Značka, ktorú poznajú už státisíce ľudí!
Exkluzívna hudobno-tanečná noc, počas dvoch rokov 63-krát usporiadaná, na ktorej odtancovalo množstvo tanečníkov a za mixážnym pultom sa vystriedalo viac ako 50 rôznych DJov.
Party Le Grande House, ktorú spoznalo v priebehu jedného roka 31 klubov na Slovensku, Česku a v tomto roku už aj v Anglicku sa stala tou najnavštevovanejšou.
To je len minimum z toho čo by sme k nej mohli priradiť a čo všetko má za sebou táto úspešná party.
Nebudeme však písať o tom čo bolo, ale čo vás čaká!
 
Promotér party Original Amnesia Ibiza na Slovensku sa rozhodol ukázať, že aj domáca značka vám dokáže poriadne zamotať hlavu a priniesť novú dimenziu zábavy do vášho života.
V XL edícií sa po prvýkrát predstaví v bratislavskom Dopleri, na dvoch tanečných pódiách! V štýloch house & trance vystúpi 11 DJov, kde budete môcť privítať hlavného hosťa priamo z londýnskeho klubu Ministry of Sound. Dave Anderson. V prvom rade človek s veľkým Č, producent a rezidentný DJ značkovej noci vo vydavateľstve Global Underground sa predstaví v hlavnom čase. Viac informácií o ňom sa dozviete už čoskoro.
Samozrejme si netreba nenechať ujsť ani ďalších skvelých slovenských a českých DJov. Tradičným spestrením noci budú tanečníci a najnovšia svetelná technika.
Pre tých, čo sa neradi tlačia bude prichystaný aj VIP priestor s cateringom a sladkým občerstvením, ktorý okorení narodeninová oslava promotéra, producenta a DJa Charlie-ho.
 
Len pre úplnosť dodávame, že Le Grande House party začina už od 20tej hodiny, dňa 19ho marca 2010. Výhodnejšie vstupenky si môžete zaobstarať v sieti Ticketportal, alebo príchodom na party do 21:00 hod.
 
Pre viac informácií klikajte
www.charlieclubbers.net .
 
Le grande House party, vám prináša Heineken, Pokec a Coca Cola.
 
Heineken Main Stage:
20:00 Lelo & Spectus
22:00 Kangoora
23:30 DALE ANDERSON /Ministry of Sound /London
01:10 Charlie Clubber
02:30 Laddy M
04:00 Fresh
 
Jageimaister Trance Stage:
23:00 Breeth
01:00 Pico
03:00 Martin Hloch & Sony Vega

Vstupenky/Tickets na podujatie Le Grande House.

Top