NE-YO odštartoval európske turné

NE-YO odštartoval európske turné

Brusel, Londýn, Amsterdam, Kodaň a aj Bratislava je súčasťou NE-YOvho európskeho turné. V našom hlavnom meste sa tento talentovaný spevák, tanečník a producent predstaví v sobotu 20.februára. Svoju európsku šnúru NE-YO absolvuje v priebehu mesiaca február a potom sa vydá na ďalšie kontinenty. Bratislavu navštívi aj so svojim štyridsaťčlenným tímom, kde nebudú chýbať tanečníci, naživo hrajúci hudobníci a aj jeho manažment.

Hity ako „Closer“, „Miss Independent“, „Because Of You“, „Mad“ alebo „Never Knew I Needed“ zaznejú v bratislavskom NTC. Posledne menovaná skladba je známa ako titulná pieseň z Disneyho rozprávky Princezná a žaba, ktorá má v slovenských kinách premiéru už 13.februára a o týždeň si túto skladbu môžeme vypočuť naživo. Spevák pre svoje potreby počas pobytu v Bratislave vyžaduje patričnú starostlivosť o svoju osobu, svoj tím tanečníkov a hudobníkov a zázemie pre svoj manažment vo forme pripravených kancelárií. NE-YO bude mať pripravené zrkadlové steny v šatniach, šoférov nonstop k dispozícii počas pobytu, stravu pripravenú každému členovi podľa individuálnych požiadaviek a bývať budú v novootvorenom luxusnom hoteli Gate One.

Slovensko má svoju jedinečnosť v NE-YOvom koncertnom turné, pretože v okolitých krajinách ho fanúšikovia vystupovať neuvidia, len v Bratislave. Zároveň jeho bratislavský koncert má najlacnejšie vstupenky spomedzi jednotlivých koncertných miest. Vstupenky na koncert lacnejšej verzie sú už takmer vypredané, predpredaj vstupeniek na tento jedinečný koncertný zážitok zabezpečuje Ticketportal. Vstupenky je zároveň možné aj vyhrať v pripravených súťažiach, ktoré zabezpečujú spriaznené partnerské televízie, rádiá, noviny a internetové stránky.

Koncertný večer odštartuje a obecenstvo dobre naladí DJ Tager, následne sa predstavia talenty z Old School Brothers a so svojím strhujúcim tanečným programom ťa dostanú do pohybu. Po ôsmej hodine večernej sa dočkáme hlavnej hviezdy koncertnej zimy v Bratislave.

Príjemný zážitok!

Vstupenky/Tickets na NE-YO.

Top