NE-YO sa stretne s fanúšikmi

NE-YO sa stretne s fanúšikmi

Bratislava už túto sobotu zažije koncert amerického džentlmena. Spevák a hudobný producent NE-YO sa predstaví 20.februára svojim slovenským fanúšikom v Sibamac aréne NTC. Podľa najnovších informácií je spevák pripravený stretnúť sa s fanúšikmi aj osobne po koncerte.
NE-YO predstavuje absolútnu producentskú špičku a okrem svojich vlastných hitov hovoria za neho aj dve skladby na aktuálnom Rihanninom albume „Rated R“. NE-YO sa producentsky a textovo podieľal v súčasnosti na jednej z najznámejších balád, volá sa „Russian Roulette“, a je veľmi podporovaná aj slovenskými médiami.
Ako novinka je v spevákovej zbierke skladba „Angels Cry“, ktorú naspieval v duete s Mariah Carey a tú vracia na obrazovky a do rádií po celom svete. NE-YO taktiež v minulosti pripravoval niektoré skladby k albumu zosnulého Michaela Jacksona, čo naznačuje, že Bratislavu v sobotu navštívi naozaj významný človek zo sveta šoubiznisu.
Pevne veríme, že si NE-YO nenechá ujsť vystúpenie slovenských Old School Brothers, ktorí predvedú svoj program ako predskokani. Tanečníci z OSB majú pripravené nové prvky vo svojej choreografii a predvedú ich prvýkrát práve 20.februára. Vstupenky na sobotný večer zabezpečuje Ticketportal, brány Sibamac Arény budú otvorené od 18.00 hodiny a program začne o 19.30 hod. Pekný sobotný večer.

Vstupenky/Tickets na podujatie NE-YO.

Top