KEVIN COSTNER & Modern West

Kevin Costner je už v Európe. Onedlho aj na Slovensku!

Už len čosi viac ako mesiac zostáva do historicky prvého koncertu hollywoodskej hviezdy najťažšieho kalibru na Slovensku. Dvadsiatehopiateho marca uvidíme v bratislavskom PKO naživo Kevina Costnera a jeho kapelu Modern West. Oscarmi ovenčený herec a muzikant je však už teraz v Európe. Pomaly sa blíži k nám...

Bratislavský koncert Kevina Costnera a jeho Modern West bude súčasťou veľkého európskeho turné. V jeho rámci strávi Costner na starom kontinente dobré dva mesiace. Očividne sa predtým poradil nielen s astrológom, numerologičkou a vešticou z kávovej usadeniny, ale aj s meteorológom. Turné totiž začína v najteplejšej časti Európy - prvý koncert odohral v španielskej Barcelone. Potom zamieri do Švédska, Fínska, Nemecka, Luxemburska...a na Slovensko.

Na marcovom koncerte v PKO Kevin Costner a jeho Modern West predvedú to najlepšie zo svojho repertoáru. To sľúbil aj prostredníctvom svojej webovej stránky. Ako sa priznal, do Európy sa veľmi teší. Prinesie so sebou aj úplne nový album s názvom Turn It On, ktorého vydanie je naplánované na 22. február. Fanúšikovia jeho filmov budú mať možnosť zblízka vidieť hviezdu svetového formátu a zistiť, že v hudbe je minimálne tak dobrý ako na plátne.

Costnerova muzika je určená úplne pre všetkých. Nie sú to žiadne divočiny, ale jedna veľká pohoda, od začiatku až do konca. Ak k tomu pridáme fakt, že oscarovú hviezdu prídu podporiť finalisti Česko Slovenskej Superstar, je jasné, že 25. marca to bude v PKO vyložene rodinná akcia.

Kevin Costner a jeho kapela Modern West vystúpia v PKO v Bratislave 25. marca o 19:00.
Vstupenky na koncert Kevina Costnera

Top