A STATE OF TRANCE 450 s Armin van Buuren

BRATISLAVU SI V APRÍLY NALADÍ MINIMÁLNE 10 MILIÓNOV ĽUDÍ!

Kedysi to bola len predstava, nesplniteľný sen mnohých milovníkov tanečnej hudby na Slovensku. Prichádza však deň, keď sa táto ilúzia  stane skutočnosťou a po prvýkrát sa u nás exkluzívne predstaví najlepší  DJ sveta
ARMIN VAN BUUREN,
a s ním najhviezdnejšia party, akú kedy Slovensko zažilo. Deviateho apríla sa naše hlavné mesto stane dejiskom jedinečnej oslavy elektronickej hudby, z ktorého  bude znieť melódia do 26 krajín sveta prostredníctvom rádií a pre ostatné krajiny cez internet, a to všetko pre viac ako 10 miliónov poslucháčov!   

"Táto akcia  spraví z malej krajiny veľkú, z obyčajnej noci nezabudnuteľnú a zo slovenskej scény medzinárodnú. Bez akýchkoľvek pochýb sa dá povedať, že to bude historická udalosť pre milovníkov tanečnej hudby. Túto noc sa nebojím označiť za sviatok a som rád, že sa Slovensko dožilo práve niečoho takého." (Róbert Burian)

Projekt  "A STATE OF TRANCE" vznikol v roku 2001 a za tú dobu sa stal uznávaným pojmom nielen medzi poslucháčmi, ale aj akousi vstupnou bránou do špičky tanečnej scény pre mnohých umelcov súčasnosti. Na svete existuje mnoho podobných relácií, no práve táto zo všetkých vyniká a je považovaná za globálne najväčšieho distribútora tanečnej hudby. Túto jar oslávi svoju v poradí už 450. epizódu v štýle veľkolepých podujatí, ktoré sa uskutočnia na dvoch kontinentoch. Mestá New York, Toronto, Bratislava a Wroclaw privítajú súčasnú DJskú špičku  a na jednu noc sa z nich stanú najsledovanejšie centrá modernej hudby. Je to veľká česť, že práve Bratislava sa zaradí medzi tieto štyri magické miesta a dá nám tak možnosť zažiť úplne novú formu zábavy.

"Odznelo veľa debát, kritík a polemík, ale netreba zabúdať, že táto party je oslavou elektronickej hudby na Slovensku. Mnoho ľudí asi zabudlo na dobu, keď slovo Armin Van Buuren u nás, resp. obdobná party bola len vzdialeným snom. Tento sen sa však stal realitou a zrazu sa bránime si ho užívať?!  Treba poznamenať, je to česť, že práve táto akcia prišla k nám (a vďaka patrí promotérom), svedčí o tom jej počúvanosť a popularita na celom svete. Osobne si myslím, že tak inteligentné a vášnivé publikum ukáže, čo my, Slováci, naozaj sme. Túto party si treba naozaj užiť !!!" (Mirko Ecker - DJ EKG)

Medzi najväčšie pútače tejto noci patrí jednoznačne vystúpenie zakladateľa "A STATE OF TRANCE" a trojnásobného držiteľa titulu najlepší DJ sveta – ARMIN VAN BUUREN. Na Slovensku sa vôbec po prvýkrát predstaví tento sympatický Holanďan a nie je pochýb o tom, že nás čaká niečo veľkolepé a dych vyrážajúce. Spolu s ním sa u nás predstaví ďalších sedem unikátnych hostí Gareth Emery, Marcus Schossow, Daniel Kandi, Myon & Shane 54, Dash Berlin, Ashley Wallbridge a W&W . Uvítali sme u nás už mnoho svetových DJov a zažili sme už nespočetné množstvo vydarených eventov, no nikdy sme tu nemali niečo také uznávané a jedinečné, a hlavne s takou silnou zostavou, ktorá sem práve mieri.  

"Veľmi dlho som čakala na čisto tranceovu halovú akciu na Slovensku. Myslím si, že sme schytali najlepší line up. Vystúpenie svetovej djskej jednotky obohatené o predstaviteľov novej generácie tranceu vo všetkých odnožiach, je pre mňa zárukou kvality.  (Nikoleta Frajkor - Nifra)

Nepremeškajte možnosť zúčastniť sa tejto výnimočnej udalosti a staňte sa aj vy súčasťou niečoho veľkolepého, čo Slovensko ešte len čaká.

Názov: 
A STATE OF TRANCE 450 Celebration
Miesto:
Expo Arena, Bratislava
Dátum: 9. apríla 2010, 21:00 hod.

Info:
  www.arminvanbuuren.sk
Autor: PURE Event

Vstupenky / Tickets A STATE OF TRANCE 450 s Armin van Buuren


Top