NE-YO a jeho absencia v Bratislave

NE-YO a jeho absencia v Bratislave

Skutočnosť ohľadom príchodu amerického speváka a všestranného interpreta, známeho ako NE-YO, potešila množstvo fanúšikov na Slovensku a aj v okolitých krajinách.
Spevák už v predchádzajúcom období na Slovensku bol a teda poznal našu krajinu nielen z počutia. Koncert naplánovaný na 20.februára bol zahrnutý aj do marketingových plánov spevákovho vydavateľstva a manažmentu, takže nebolo pochýb o jeho príchode na Slovensko.
Slovenskí objednávatelia a zároveň organizátori Ne-Yovho bratislavského koncertu si objednali spevákov program prostredníctvom  zahraničnej agentúry Urbania The Agency. Tá už v minulosti so slovenskou stranou spolupracovala a taktiež zastrešovala spevákove aktivity vo svete. V tomto konkrétnom prípade však neúspešne. Prípravy na slovenský koncert boli stopercentné, prebiehala zdravá kampaň, súťaže o vstupenky na koncert pre fanúšikov a v neposlednom rade boli aj zaplatené všetky platby súvisiace s interpretovým vystúpením v prospech zahraničnej agentúry. Organizátori a partneri slovenského koncertu ako Fun radio, Pokec, TV Joj, Musiq1, Akzent media alebo Hotel Gate One pripravovali koncert s plnou vážnosťou. Všetko bolo v poriadku. A predsa nebolo.
Spevákov manažment nedostal do dňa koncertu v Bratislave zaplatenú kompletnú úhradu od spomínanej zahraničnej agentúry a tak pristúpilo k jednostrannému rozhodnutiu, ktoré všetci už poznáme. Neprišli. Vyjadrenie o zrušení koncertu dostali organizátori začiatkom tohto týždňa.
Na organizátoroch bratislavského koncertu je teraz neľahká úloha. Je potrebné nájsť riešenie, ale k tomu je potrebná zainteresovanosť všetkých troch zúčastnených strán. A hlavná úloha na organizátoroch je uspokojiť fanúšikov, ktorí sa na Ne-Yov koncert veľmi tešili.
Aktuálne nie je známa informácia o náhradnom termíne koncertu a ani o tom, či vôbec Ne-Yo do Bratislavy príde alebo nepríde. Organizátori sú vyzbrojení dávkou trpezlivosti a majú prosbu o trpezlivosť aj na fanúšikov. Najneskôr do desiateho marca by malo byť všetko jasné a do tohto termínu bude  aj konečné stanovisko k vzniknutej situácii. V prípade nevyhovujúceho náhradného termínu  alebo definitívneho storna koncertu bude možnosť vrátenia vstupného majiteľom vstupeniek v plnej výške.

Top