Recoil `Selected` Events 2010

Datum: 17.4.2010, 20:00h
Miesto konania: Kultúrne centrum Vltavská, Bubenská 1, Praha, Česká republika
Cena: od 24,- EUR

Program:
20:00 - Vstup 21:00 - Načeva / Pavlíček
22:00 - Recoil 23:40 - Lakeside X
00:30 - "Art in motion" - HR Giger "revealed"
01:00 - 04:00 - DJs

Do Čiech sa tento rok v apríli vráti jedna z najväčších legiend elektronickej hudby. 17. apríla sa v pražskom Kultúrnom Centre Vltavská predstaví bývalý člen legendárnych Depeche Mode a mozog výnimočného projektu Recoil - Alan Wilder. Pripomeňme, že Alan Wilder sa zásadne podieľal na vzniku jedných z najvýznamnejších a najpredávanejších albumov Depeche Mode, ktorými sú nepochybne Violator a Songs Of Faith And Devotion.
Dôvod návštevy Alana Wildera v Čechách je viac ako zásadné. Tento rok na jar vyjde aj prvý, výberový album projektu Recoil, na ktoré zoradil nielen najväčšie hity, ale aj piesne, ktoré on sám považuje za tie najlepšie. Platňa ponesie názov ``Selected`` a jej vydanie je ohlásené na 19. apríla.
Na aprílovej akcii ``A Strange Hour with Alan Wilder & Paul Kendall`` sa s Alanon, ako už názov prezrádza, predstaví aj jeho verný kamarát, producent a skladateľ Paul Kendall, ktorý bol pri zrode výberového albumu Recoil - ``Selected``.
Svoje zastúpenie tu bude mať aj česká scéna. Od deviatich hodín sa predstaví éterická Monika Načeva s virtuóznym gitaristom Michalom Pavlíčkem. Ich vystúpenie je postavené na priereze tvorby M. Načevy aj aktuálnych skladieb z poslednej platne ``Mami``.
Pred polnocou vystúpi Lakeside X so špeciálne upraveným setom. Príjemným spestrením pre priaznivcov temného umenia bude v závere večera nepochybne aj jedinečná projekcia ``Art In Motion`` zo skvelého DVD ``HR Giger – revealed``.

Vstupenky na Recoil `Selected` Events 2010 TU V PREDAJI

Top