Le Grande House

11 dídžejov na 2 pódiách v Partyslave... účasť povinná

Už v piatok sa z Bratislavy stane opäť Partyslava. Z londýnskeho klubu číslo jeden Ministry of Sound k nám priletí britský dídžej a producent Dale Anderson a s desiatkou ďalších dídžejov sa predstaví na exkluzívnej značkovej party Le Grande House v hudobných štýloch house, progressive a trance. V Dopleri bude najmodernejšia svetlená, zvuková i obrazová technika, ktorú používa jeden z najlepších klubov na Slovensku, banskobystrický Ministry of Fun.

Nezabudnuteľnou súčasťou party bude oslava 33. narodenín jedného z najznámejších slovenských dídžejov a zaroveň promotéra a producenta Charlie-ho. Ten sa po úspešnej januárovej Amnesia Contact Ibiza party, vystúpeniach v Anglicku a mnohotýždňovej dominancii jeho skladby Party Shaker v rádiu vráti opäť do Dopleru vo veľkom štýle.

Party je zároveň oslavou oficiálneho vydania skladby Party Shaker, ktorý je ako bonus dostupný od 22.3. celosvetovo ako súčasť singlu Jozefa Mihalika Tan Tan.

Lákadlom je aj darček vo forme promo CD pre prvých 100 návštevníkov a desiatky tričiek Le Grande House pre všetkých ostatných. Vstupenky sú v predpredaji v sieti Ticketportal.

Ako bonus organizátor Le Grande House party, spoločnosť Charlie & Clubbers Community pripravila v spolupráci s Huste.tv aj audiovizuálny návrat na januárovú Amnesia Contact Ibiza party prostredníctvom videoreportu a série rozhovorov s hlavnými hviezdami podujatia. V prvej časti relácie „Bez klipu“ sa predstaví španielska hviezda a rezident klubu Amnesia Brian Cross, a v ďalších týždňoch aj Laddy M, Michael Burian a Charlie Clubber. V relácii „Zo zákulisia“ si už v najbližších dňoch môžete pozrieť to najlepšie z celej party v takmer 5-minútovom zostrihu. Ten nájdete aj na YouTube.

VIDEO Amnesia Contact Ibiza, Dopler, Bratislava
YouTube:
http://www.youtube.com/charlieclubbers#p/a/u/0/k6BmnuNatmo
Huste.tv: online už čoskoro

Brian Cross (Amnesia Contact Ibiza, Dopler, Bratislava) v relácii Bez klipu (Huste.tv):
http://hudba.huste.sk/relacie/kat:bez-klipu/klip:2010-03-15-bez-klipu-brian-cross-amnesia-ibiza-party-37.html

Vstupenky/Tickets na podujatie Le Grande House.

Top