SLOVENSKO-ČIERNA HORA

EHF EURO 2010, Denmark // Norway
4. apríl 2010 /nedeľa/ o 11:00 hod
športová hala Hlohovec
Cena: 3,- EUR

Zápas proti Čiernej Hore je druhým zápasom Reprezentačného družstva žien na domácej pôde v kvalifikácii o postup na ME v roku 2010. Pozývame všetkých priaznivcov hádzanej povzbudiť naše dievčatá a byť tým zároveň povoleným dopingom.

Hlohovec na nohách! Prichádza čierny kôň kvalifikácie – Čierna Hora...
Hlohovec sa opäť raz stane hlavným mestom hádzanárskeho Slovenska! Už najbližšiu nedeľu, 4. apríla 2010 ponúkne mestská športová hala kvalifikačný súboj o postup na ME hádzanárok v Dánsku a Nórsku (december 2010) medzi Slovenskom a Čiernou Horou. Po úvodnej fáze kvalifikácie figurujú Čiernohorky prekvapujúco na čele kvalifikačnej skupiny, Slovenky sú po prehre v Rusku a víťazstve nad Poľskom tretie.
Kto si pred začiatkom kvalifikácie myslel, že súper z Balkánu bude „chuťovkou“ na ceste za štyrmi bodmi, veľmi sa mýlil. Z Čiernej Hory sa stal čierny kôň 6. kvalifikačnej skupiny, v doterajších dvoch zápasoch vyprášil Poľky na ich palubovke 31:21 a dokonca úradujúcim majsterkám z Ruska vzal po remíze 28:28 bod. Práve tento súper, riadne motivovaný, si v nedeľu brúsi zuby aj v meste ruží, a my veríme, že mu tu ruže veľmi kvitnúť nebudú... O to sa však musia v prvom rade postarať slovenské hádzanárky, ktorým, ak chcú zostať v hre na európsky šampionát, neostáva nič iné len v nedeľu naplno bodovať. Samozrejme, budú sa spoliehať na plné hlohovské tribúny, žičlivú atmosféru a skvelé publikum.

Vstupenky/Tickets na SLOVENSKO-ČIERNA HORA

 

Top