Amnesia Contact Ibiza (Ministry Of Fun)

Amnesia Contact Ibiza (Ministry Of Fun)

Dátum/Date: 14.5.2010 o 20:00hod.
Miesto/Place: Ministry Of Fun, Europa Shopping Center, Na Troskách 25, Banská Bystrica
Cena/Price: Normal - 7,-Eur

Amnesia Contact Ibiza po prvýkrát v Banskej Bystrici!

Tí, čo majú ešte teraz na pamäti januárovú Amnesia Contact Ibiza party by mali spozornieť. A nie len oni. Rezident z najlepšieho klubu sveta Amnesia Ibiza sa predstaví na jednom z najvychýrenejších tanečných podujatí na Slovensku – Amnesia Contact Ibiza party po prvýkrát  v najlepšom a najmodernejšom klube na Slovensku – v banskobystrickom Ministry of Fun.

Klub Ministry, ako ho mnohí nazývajú, je najväčším klubom na Slovensku a leží v samom srdci Slovenska. Nájdete ho v priestoroch Europa Shopping Center v Banskej Bystrici. Klub je vybavený najmodernejšou audio a video technikou, vrátane množstva laserov, inteligentných svetiel, LED obrazoviek, LCD obrazoviek a pod.

Úspešná svetová značková party Amnesia Contact Ibiza sa bude 14. mája na Slovensku konať už po piatykrát, po prvýkrát v Banskej Bystrici. Exkluzívnym hosťom podujatia je stále obľúbenejší španielsky dídžej a rezident klubu Amnesia Brian Cross, ktorý na Slovensko zavíta po tretíkrát. Ani tentoraz nebude chýbať slovenská dídžejská elita. Domácu tanečnú elektronickú scénu zastúpia Charlie Clubber, Laddy M a Fresh Clubber.


Vstupenky/Tickets na podujatie Amnesia Contact Ibiza (Ministry Of Fun).

Top