Fest Europa 2 už v predaji

Tlačová správa
03.05.2010

Začal sa predpredaj vstupeniek na hudobný festival Fest Europa 2

Hudobný festival pod novým názvom Fest Europa 2 sa v Poprade uskutoční už po trinásty krát v dňoch 30. júla a 31. júla 2010 na futbalovom štadióne AquaCity. Predpredaj vstupeniek na najväčší hudobný festival na východe Slovenska  štartuje 3. mája. Cena dvojdňovej vstupenky je  do 29. júla  12 €. Na mieste bude stáť dvojdňová vstupenka 17 €. Lístky za zvýhodnenú cenu sú dostupné v predajnej sieti Ticketportal.

Fest Europa 2 bude tradične plné dobrej hudby, strhujúce atrakcie dotvoria skvelú atmosféru. Dramaturgia festivalu aj v tomto roku vychádza z hlavného zámeru, ktorým je ponúknuť divákom naživo tých interpretov a piesne, s ktorými sa počas celého roka stretávajú v éteri Europy 2. Na festivale sa tak na jednom pódiu stretnú v priebehu dvoch dní viac ako dve desiatky slovenských a českých interpretov.

Na futbalovom štadióne v Poprade opäť dostanú priestor známe a veľké hudobné mená z mnohých kútov Slovenska a zahraničia. Organizátori festivalu doposiaľ zverejnili mená účinkujúcich ako Martin Chodúr, Miro Šmajda, Gladiator, Zuzana Smatanová, Kryštof, Rytmus, Tina a.i.

Všetky bližšie a nové informácie budú zverejnené na web stránkach  www.europa2.sk, www.forza.sk

Vstupenky/tickets na Fest Europa 2
------------------------------------
Organizátori: Rádio Europa 2, Mesto Poprad, AquaCity Poprad, Produkčný dom FORZA

Top