3media.PARTY

Už tretí rok 3 najvýznamnejšie média v nitrianskom kraji – radio.MAX, Televízia CENTRAL a MY Nitrianske noviny spojili svoje sily, aby pripravili tanečné podujatie na nitrianskom kúpalisku po názvom 3media.PARTY. III.ročník v sebe spája symboliku čísla 3. Na III.letnej 3media.PARTY vystúpi na 3 podiách viac ako 25 interpretov, zoskupení a DJ´s:

SUNRISE PLACE STAGE
Novinkou tohtoročnej 3media.PARTY je stage, ktorého program pozostáva z horúcich karibských rytmov – reggae, dancehall a ska. Na úvod sa predstaví novopekárenský rezident Vikitee SOUNDWITCH CONCEPT so svojím špeciálnym karibským setom, nitrianská ska legenda BANDASKA a ostravská selektorská partia COLTCHA UNITED. Príjemným spestrením večera bude živé vystúpenie rakúskeho vokálneho roots reggae  dua JAHPREMACY doplnené o mladého ragga speváka REBEL KINGA. Hviezdou večera bude nemecký veterán Dr. RING DING, ktorý patrí k európskej a svetovej špičke reggae,dancehall a ska hudby, u nás známy hlavne vďaka spolupráci s Polemicom, sekundovať mu bude slovenská crew RESPECT VIBRATION SOUND.

HIP HOP STAGE
Hip Hopový stage aj tento rok bude nabitý slovenskými hviezdami.
Ako headlineri sa predstavia ČISTYCHOV (z legendárneho zoskupenia Názov stavby a L.U.Z.A.) a MIŠO BIELY, jeho dvorný spevák a DJ, so svojou Doberman Show. Nitriansku špičku zastreší KAIDŽAS a DJ LUCCO a ich Klokočino Show. Z Bratislavy dorazia poprední DJi svojich zoskupení z A.M.O. VIKTOR HAZARD, ktorý je známy precíznou technikou skrečovania a z H16 YANKO KRÁL, ktorý patrí do DJského zoskupenia zvaného Club Crushers Crew. Medzi popredných Dj-ov patrí aj trnavský SPINHANDZ, ktorý patrí medzi slovenskú turntablistickú špičku a zúčastnil sa aj na rôznych súťažiach (ITF Czecho-Slovakia, beat juggling). Tak ako na všetkých ročníkoch sa objavia aj domáci PAYO a FRANKIE, rezidenti z nitrianskeho Devil´s Pubu a spestrením bude aj mladá krv slovenskej DJ scény MIKRO, ktorý je členom skupiny Vagabund & Dj Mikro.

DANCE STAGE by Jägermeister
Na tanečnom podiu sa predvedú top DJi zo Slovenska. BREETH - šedá eminencia domácej  scény, ktorý je "otcom" tanečnej radio show 4 Elements. Producentské meno ROBERT BURIAN z Nitry pozná celý trance-ový svet. Po 2 rokoch sa predstaví aj MILAN LIESKOVSKY, ktorý aktuálne pracuje na novom autorskom albume.V elitnom zoskupení sa predstavia aj daľší patrioti: elitný house DJ AQUA aka BIDLO, energiu, šialenosť a interaktivitu v troch písmenách zosobňuje EKG a do tretice stvoriteľ dnes už legendárnej párty Amnesia a rezident portálu websound.eu THOMAS. Nové tváre na 3media.PARTY sú mená s bohatými djskými skúsenosťami: košický rodák a niekdajší rezident bývalého klubu Arzenal DJ A-Z BEST. Ako warm up DJa sme tento rok vybrali osobu stojacu za projektom Welcome to the Club, DJ z Martina MTD.

ŠTART v sobotu 29.mája 2010 o 18.00 hod.

Top