Orange JOJ Music Summer

Vstupenky na najväčší hudobný festival už v predaji!
Prvých 1.000 vstupeniek len za cenu 9,90 € /Cena sa bude neskôr zvyšovať/
Vstupenky / Tickets na Orange JOJ Music Summer

ORANGE JOJ Music Summer Domaša
9.-10. júl 2010
 
ATC Eva, obec Holčíkovce, okr. Vranov nad Topľou

ORANGE JOJ Music Summer Ružiná
23.-24. júl 2010
rekreačná oblasť Ružiná, obec Divín, okr. Lučenec

ORANGE JOJ Music Summer Duchonka
6.-7. august 2010
rekreačná oblasť Duchonka, obec Prašice, okr. Topoľčany

ORANGE JOJ Music Summer Orava
20.-21. august 2010
mestská pláž Námestovo

Staňte sa aj vy súčasťou najväčších hudobných festivalov na Slovensku, ktoré minulý rok navštívilo takmer 80.000 ľudí!

Osvedčená festivalová dramaturgia už tradične spája to najlepšie zo slovenskej a českej populárnej hudby na čele so skupinami Desmod, No Name, IMT Smile, Horkýže Slíže, Gladiator, Hex, Polemic, Hudba z Marsu, HEX či Puding pani Elvisovej. Chýbať nebude ani úradujúci zlatá slávica Zuzana Smatanová, žijúce legendy Richard Müller či Peter Nagy so skupinou Indigo, alebo minuloročný festivalový objav skupina Helenine oči. Úvod každého festivalového dňa bude patriť talentovaným skupinám z domáceho regiónu. Zlatým klincom spoza rieky Moravy bude skupina Chinaski. O tanečné finále prvého dňa sa postará DJ Milan Lieskovský z FUN Rádia. Celkovo sa na každom festivale predstaví 50 interpetov a 200 účinkujúcich.

Súčasťou každého festivalového areálu bude JOJ Aréna. Tu si budú môcť návštevníci pozrieť svoje najobľúbeniejšie jojkárske seriály ako Mafstory, Profesionáli či Panelák. V JOJ Aréne budú prebiehať autogramiády tvárí TV JOJ a dianie v nej bude podčiarkovať tému hlavného jesenného highlightu televízie – Česko Slovensko má talent.

Spoločnosť Orange Slovensko ako generálny partner festivalov Orange Joj Music Summer pripravila už tradične pre všetkých návštevníkov špeciálnu zónu pohody s dobrou hudbou a príjemným posedením, tzv. „Orange Oázu“. Bude tradičným miestom oddychu i zábavy, v ktorom si každý bude môcť dobiť nielen svoje sily, ale v špeciálnej nabíjačkárni aj mobilný telefón, prečítať si dennú tlač či vyhrať jednu z množstva atraktívnych cien v pripravených súťažiach.

Generálnym partnerom Oranger JOJ Music Summer je Orange Slovensko. Hlavným partnerom sú Corgoň a Sony Ericsson. Reklamní partneri: Kofola, Axe a St. Nicolaus. Exkluzívnym mediálnym partnerom je TV JOJ.

Top