Parov Stelar Band Live na Grape Festivale.

Elektro-jazzová hviezda Parov Stelar Band Live na Grape Festivale.

Jeden z najzásadnejších rakúskych dídžejov Parov Stelar príde so svojou skupinou roztancovať fanúšikov na prvý ročník slovenského Grape Festivalu, ktorý prebehne 13-14. augusta.
Po rokoch hrania v kluboch sa rozhodol Marcus Füreder (Parov Stelar) doplniť svoje vystúpenia o živé nástroje a tak vznikla päťčlenná formácia Parov Stelar Band Live skladajúca sa z bicích, basy, saxofónu, vokalistky a programmingu. Okamžite sa táto zostava stala miláčikom klubového a festivalového publika, ich koncerty sú nabité živelnosťou a energiou vďaka výnimočnej kombinácii elektra, jazzu, obohatené prvkami swingu. „Všetky  vystúpenia v poslednom období boli vypredané, máme sa teda na čo tešiť, ich koncerty sa menia na strhujúcu šou a popularita tejto kapely je zo dňa na deň väčšia. Sme veľmi radi, že to zažijeme na vlastnej koži“, hovorí za organizátorov Ján Trstenský.
Parov Stelar Band Live tak na novom slovenskom festivale doplní zahraničných hostí Röyksopp (Nor), The Subways (Uk), Robots In Disguise (Uk), či Loonaloop (Aus). 

www.grapefestival.sk
http://www.myspace.com/stelar1
http://www.parovstelar.com/

http://www.youtube.com/watch?v=IDMQy1h_OI4
http://www.youtube.com/watch?v=uUAYS26-xo0
http://www.youtube.com/watch?v=fpEmIUFXJK0

Vstupenky/Tickets na podujatie Grape Festival.

Top