ZLATÉ PIESKY OPEN AIR 2010

ZLATÉ PIESKY OPEN AIR 2010
  
Prvá tohtoročná party pod holým nebom!
Areál Zlatých pieskov otvorí svoje brány pre verejnosť v piatok 11. júna pri príležitosti dlho očakávaného podujatia Zlaté piesky Open Air 2010.

V rámci neho sa na party Heineken Le Grande House predstaví 7 špičkových DJov, vrátane zahraničného hosťa, ktorý vystúpi tesne pred polnocou. Večerný program naštartujú exkluzívne súboje sexi žien v bahne, ktoré budú potešením nielen pre mužské oči, aj keď pohlaď na ne bude trochu špinavý. Vstup do ringu nie je len pre profesionálky, prihlásiť sa môžete už teraz na http://j.mp/zapasyvbahne, prípadne priamo na mieste. Okrem titulu „najšpinavšia sexica“ získate množstvo zaujímavých cien. Minulým rokom sa naša Open Air party vryla do pamäti mnohých z nás a preto veríme, že sa nám opäť podarí priniesť vám novú dimenziu zábavy.


ZLATÉ PIESKY OPEN AIR 2010
Program - piatok 11.06.
18:00 ženské zápasy v bahne (online prihláška:
http://j.mp/zapasyvbahne)
20:00 vyhodnotenie súťaže
line-up Heineken Le Grande House party:
20:30 PAUL BOSKI
22:00 MARTIN JENDEK
23:30 SCHIMEK /PL
01:00 CHARLIE CLUBBER
02:00 FRESH CLUBBER
03:00 LADDY M
04:00 PAPPI
05:30 END


Miesto konania:
Obľubeným miestom pre podujatia pod holým nebom v Bratislave je areál na Zlatých Pieskoch.
Športovo-rekreačný areál s prírodným kúpaliskom, krásnou veľkou vodnou plochou a plážou s mnohými službami, ktoré patria k letnej rekreácii, ako napríklad: požičovňa vodných plavidiel, vodný tobogán, vlek pre vodné lyžovanie, tenisové kurty, plážový volejbal, futbal, detské ihriská, exteriérové stolnotenisové stoly, autocamping, chatová osada, ubytovanie hotelového typu, stravovacie služby, bufety. Na pláži je v letnej sezóne zabezpečená komplexná vodná zchranná služba.
Možnosť ubytovania počas podujatia:
INTERCAMP /www.intercamp.sk/ prevádzkuje ubytovacie zariadenia v Areáli zdravia na Zlatých pieskoch, ktorý je najväčším rekreačno-športovým strediskom Bratislavy.
- 300 stanových jednotiek 
- 45 chatiek jednoduchého turistického typu: stôl,stoličky,skriňa,poschodové postele,spoločné sociálne zariadenia cca.50-100 m od chatiek; 25 chatiek aj s chladničkou. 
- 20 bungalovov: 1 posteľ + 1 poschodová posteľ, malý stôl + 2 kreslá,skriňa,2 nočné stolíky,WC,sprcha,umývadlo,kuchynský drez,malá chladnička 
- Apartmán I.: 2 miestnosti - spáľňa a izba s kuchynskou výbavou, s rozťahovacím gaučom a TV/SAT., WC+sprcha, vonkajšie sedenie , vlastné parkovisko
- Apartmán Kajak: 2 izby, kuchyňa, WC, sprcha, 6 lôžok z toho 2 v spálni a 4 na rozťahovacích lôžkach v obývačke, TV, rádio.

Vstupenky/Tickets na podujatie ZLATÉ PIESKY OPEN AIR 2010

Viac info TU

Top