Lístky sa svetovú premiéru Románu pre mužov vo Vysokých Tatrách už v predaji!

Lístky sa svetovú premiéru Románu pre mužov vo Vysokých Tatrách už v predaji!

Netradične vo Vysokých Tatrách sa uskutoční svetová premiéra ďalšej filmovej adaptácie úspešnej knihy spisovateľa  Michala Viewegha Román pre mužov.  Práve tu, vo Vysokých a Nízkych Tatrách,  sa podstatná časť snímky nielen nakrúcala, ale odohráva sa aj samotný filmový príbeh.  Predpredaj vstupeniek sa začína už zajtra 3.6.2010, presne 100 dní pred svetovu premiérou, ktorá sa bude konať 11. septembra 2010 v Areáli Snov na Štrbskom plese.  Tvorcovia filmu pripravili pre záujemcov jedinečnú možnosť – prvých 500 záujemcov získa vstupenku za symbolické 1 euro.  Premiéra by mala byť prvýkrát vôbec  ako open-air  na Slovensku a premietaná takmer 3000 návštevníkom naraz. Malo by ísť o filmovú udalosť tohto roka.

V hlavných úlohách  trpkej komédie sa predstavia Miroslav Donutil, Táňa Pauhofová, Vanda Hybnerová a Miroslav Vladyka.  Príbeh troch súrodencov, ktorí prechádzajú ťažkou skúškou, si zobral pod taktovku režisér Tomáš Bařina. Do diváckeho povedomia  sa dostal úspešnou komédiou Bobule.  V Románe pre mužov prechádza pevné puto  medzi tromi súrodencami zvláštnou, až fatálnou skúškou. „Pre mňa je to príbeh o charaktere, bohatstve, o moci, o láske, príbeh o chorobe, o rodine. Do tej témy sa dá dosadiť veľa, ale podľa mňa je  podstatné, že na pozadí štyroch hlavných postáv, je vidieť naša dnešná spoločnost,“  hovorí Miroslav Donutil, ktorý ako jediný z hercov  účinkoval už v slávnom Románe pre ženy a v novom filme dostal ďalšiu zo svojich životných príležitostí. 
Prvé zábery z pripravovaného filmu predstavil producent Biermann nedávno aj na filmovom festivale v Cannnes. Miroslav Donutil ale najmä Táňa Pauhofová  určite vo filme  prekvapí svojich početných priaznivcov v úplne netradičnej, doteraz nepoznanej polohe. Do kín sa film dostane na Slovensku i v Čechách v rovnakom termíne  16. septembra.

GARFIELDFILM

Vstupenky/Tickets na podujatie ROMÁN PRO MUŽE.

Top