DAVID GUETTA

David Guetta prinesie do Bratislavy veľkú open air show!
BRATISLAVA / 12. júl 2010 - Taký koncert ešte Bratislava nezažila! Svetoznámy DJ David Guetta prinesie na Slovensko ohromujúcu show, ktorú predstaví 14. septembra pod holým nebom! Miestom konania koncertu bude bratislavský areál Incheba Open Air. V predvečer dňa pracovného pokoja sa tak črtá nevídaná žúrka pod hviezdnou oblohou až do rána...


Vystúpenie svetovej jednotky a súčasne najvyhľadávanejšieho DJ-a sveta Davida Guettu bude jednoznačne jedným z vrcholov tohtoročného hudobného leta. Francúzsky dídžej, ktorý v rebríčkoch aktuálne boduje so skladbou Gettin' Over You, vystúpi po prvý raz vo svojej kariére na Slovensku. Na konte má množstvo hitov (Memories, Sexy chick, Love is gone, One love, When love takes over) ale aj kopec hviezdnych spoluprác (Kelly Rowland, Akon, Estelle, Fergie, Chris Willis).
David Guetta sa narodil v Paríži, je jedným z dvoch synov známeho politického aktivistu. Jeho brat, momentálne jeden z top politických žurnalistov, stál v roku 1968 za študentskými nepokojmi, ktoré neskôr viedli k štrajkom. „Vo väčšine rodín je to tak, že dieťa je častokrát prirodzeným rebelom a hovorí si, že kašle na systém. U mňa to bolo presne naopak. Vždy som vravel „Chcem niečo urobiť so svojim životom a čosi dokázať!“ A tak sa v 13 rokoch začala jeho cesta za úspechom. Suterén premenil na uletený malý klub pre svojich kamošov. Akonáhle po prvýkrát počul housovú hudbu, prekročil kanál La Manche a v Londýnskom Black Market Records nakúpil svojich prvých 100 vinylov, ktoré v tú noc odohral. Bola to asi prvá house párty vo Francúzsku vôbec.
Vstupenky na párty roka sa od minulého týždňa predávajú v sieti Ticketportal. Za niekoľko dní sa podujatie dostalo do TOP 10 najpredávanejších akcií u nás. Klasický lístok stojí 30 eur, VIP vstupenka 50 eur a v limitovanom počte aj lístky Gold VIP - za 100 eur. Predávať sa budú výlučne v balíku po štyroch kusoch. Ich majitelia budú mať vlastný stôl, misu s ovocím, nealkoholické nápoje a fľašu šampanského, ktorého cena presahuje 200 eur.

Vstupenky/Tickets na podujatie DAVID GUETTA

Top