MT SUMMER FEST

Hudobný festival MT SUMMER FEST už 23.7.2010

V piatok 23.7. sa v martinskom Amfiku uskutoční prvý ročník nového hudobného festivalu MT SUMMER FEST. Na troch pódiách vystúpi 12 hudobných skupín a 20 dídžejov. Festival opäť po rokoch organizuje samotné Amfiko (agentúra VL MEDIA) a tento rok sa pridalo aj OZ Constraint, ktoré má na starosti pódium pre hudobné skupiny.

Na festivale vystúpia skupiny Lavagance, Chiki liki tu-a, martinskí headlineri Horská chata, Pretty Cool, Problém, a  ďalších 7 prevažne miestnych skupín. Festival tak chce dať priestor aj začínajúcim skupinám a projektom.

Ďalšie dva pódiá budú zamerané na elektronickú hudbu (drum´n´bass, techno, house,minimal). Vystúpia zahraniční dídžeji ako BTK z Brazílie, Schimek z Poľska a Exorcist z Maďarska, ale aj slovenská dídžejská elita ako Gabana, Kubo, Tlama, Cole a mnoho ďalších. Dramaturgia elektronických pódií nadväzuje na minulý ročník akcie Dirty Bass Open Air.

MT SUMMER FEST začína už v piatok o 14,00 hodine. Vstupenky si môžete zakúpiť v predpredaji za 8 Euro v sieti Ticketportal, alebo osobne v Elefant pube a v Amfiku. Na mieste budú stáť vstupenky 10 Euro.

Bližšie informácie nájdete aj na stránke www.mtfest.sk a na Facebooku v skupine MT Summer Fest.

Vstupenky MT SUMMER FEST

Top