PARADOG

20.8.2010 o 16.00 h
letisko Senica

Desaťročná história, tisíce baviacich sa ľudí a desiatky umelcov vytvorili z Paradogu jednu z najkvalitnejších tanečných akcií na Slovensku. Nezmazateľná tanečná stopa zostala v každom, kto aspoň raz navštívil túto legendárnu párty.

Skúsenosti z tisícových návštev počas minulých ročníkov v Senici napovedajú, že i tento rok sa na letisku stretnú všetci, ktorí sa chcú naozaj dobre baviť. Nekompromisný line-up plný aktuálneho zvuku. Na návštevníkov čakajú 3 tanečné stage, chillout stage a špeciálny VIP stage. Veľká časť areálu je zastrešená, obidva tanečné stage sú umiestnené v letiskových halách. Akciu takto neohrozí nepriaznivé počasie. Parkovanie je zabezpečené priamo na pristávacej dráhe. O ozvučenie sa postará kvalitný americký zvukový systém JBL Vertec.

Ako jedna z mála tanečných akcií Paradog ponúkne výlet do mnohých tanečných žánrov: drum’n bass, progressive, techno, house, trance, chill out, dub step, break beat. Všetci oslovení slovenskí DJ-i boli ponukou zahrať si na Paradogu veľmi potešení.

Paradog je event, ktorý láka svojou atmosférou a nezabudnuteľným zážitkom. Line-up a hudobné vystúpenia tento pocit umocnia. Na senickom letisku opäť zažijete už dávno zabudnutý pocit uvoľnenej párty bez predsudkov.

Pamätáte si ešte slogany, ktoré sprevádzali Paradog?
One Night, One XTC alebo…. Trip To Nowhere.

LINE UP:
Flash Brothers (Izrael), Mark EG (UK), Brian Sanhaji (Germany), Get Explode (SK), Sayko (CZ), Boss, Sutter Cane (AT), Schimek, Tibor Holoda, Tomas Haverlik, Cole a.k.a. Hyricz, Breeth, Facet, L Plus & MC Aktiff, Macho, Peszek & Pepek, Grining, Catman


Vstupenky na podujatie PARADOG

Top