3D PARTY

3 roky je radio.MAX hlavným organizátorom najväčšieho tanečného podujatia v Nitre. Počas 3 rokov si 3media.PARTY získala tisícky fanúšikov z Nitry a okolia. Tanečné podujatie na nitrianskom kúpalisku si za 3 roky našlo svoje stále miesto v kalendári tých, ktorí hľadajú dobrú zábavu pod „holým“ nebom ešte pred začiatkom leta.
3 roky po sebe sme rozmýšľali, čo by bolo atraktívne pre našich fanúšikov. a prišli sme na to:

S nami leto nekončí !

Pripravili sme sériu podujatí a našli vhodný priestor, kde sa „pod jednu strechu“ zmestia naši najskalnejší. Našim domovom sa každomesačne stane hala G na výstavisku Agrokomplex, v ktorej dokážeme zabaviť až 2.000 tancuchtivých naraz.  A ked sa nám to bude zdať „tesné“ pripojíme k tomu ešte vedľajšie haly.

Najväčšia Tanečná Noc v Nitre

3–jka sa stala už magickým číslom pre naše podujatia, ktorá v sebe spájajú 3 slová hudbu – tanec – zábavu. A samotný názov s číslovkou 3 si zvolili naši fanúšikovia:

3D PARTY

sa už dnes ešte pred jej „vypuknutím“ stala synonymom pre najväčšiu tanečnú párty v Nitre a okolí s najväčším tanečným parketom a najväčším podiom pre 3 DJ-ov naraz. Termín prvej 3D PARTY sme tiež zvolili symbolicky:  

3. september

O zábavu v tanečnom rytme sa postarajú 3 DJ-i v 3 hudobných štýloch dance-funky-house, samozrejmosťou bude silný zvuk, veľký svetelný park, laserová show s 3D prvkami,  bublinková a snehová ilúzia, zábavné hry a welcome energy drink.

 ŠTART v piatok 3. septembra 2010 o 20.00 hod.
Agromkomplex Nitra, halaG, vchod z Akademickej ulice
Vstupenky / Tickets na 3D PARTY

Top