Cassovia Hockey Cup - ZMENA

26.8.2010 08:57

Cassovia Hockey Cup: Pozor! Zmena programu + autogramiáda
Organizátor Cassovia Hockey Cupu sa rozhodol vyhovieť požiadavkám českých tímov Třinca a Vítkovíc o posunutie termínu finálového zápasu na skorší termín, a to o 12:00 hod., vzhľadom k potrebe rýchlejšieho presunu domov po skončení zápasu. Vzhľadom k tejto zmene a predbežným výsledkom turnaja sa organizátor rozhodol zaradiť zápas domáceho HC Košice na večer o 18:15 hod.

Ak si už diváci zakúpili lístky na finálový deň turnaja a aktualizovaný plán im nevyhovuje, majú možnosť navštíviť ktorýkoľvek zápas finálového dňa – v takomto prípade sa preukážu platným lístkom na ktorýkoľvek zápas finálového dňa. V prípade, ak im účasť na zmenenom zápase nevyhovuje, môžu zakúpené lístky vrátiť na predajnom mieste, kde si ich zakúpili. V prípade, že si vstupenku zakúpili prostredníctvom internetu (CARDPAY) a nevyužijú ju k účasti na niektorom zo zápasov finálového dňa, musia vstupenku vrátiť priamo na centrále Ticketportalu, Radlinského 6 (po 1.8.2012 z dôvodu presťahovania na Radlinského 27), Bratislava, alebo zaslať originál vstupenky poštou spolu so žiadosťou o vrátenie vstupného.
Vstupenky je možné vrátiť do 30.8.2010

Veríme, že tieto zmeny uvítajú nielen finalisti, ale aj fanúšikovia domáceho HC Košice.

Potešiteľnou správou pre fanúšikov je, že vo štvrtok sa budú môcť osobne stretnúť s legendami ruského, či skôr sovietskeho hokeja. Na autogramiádu pred Steel arénu by mala doraziť trojica Alexej Kasatonov, Sergej Makarov a Vladimir Krutov. Autogramiáda sa začína o 17:00 a vstup na ňu je voľný.

Top