Elán v Nitre

Elán v Nitre

V 7O. rokoch sa  kluby a zábavy stali  ich domovom. Za slovom elán  sa ukrýval spolok chalanov s celkom pestrým životom  a hlavne čertovsky dobrou muzikou. Len čo po prvýkrát  zaspievali Kaskadéra, odsúdili sa k úspechu. Preplnené športové štadióny, davy fanúšikov jeden vydaný album striedal druhý. Úspech sa stupňoval. Elánizmus - život, štýl a pozitívna vlna energie. Splnený rozprávkový sen a  šialená rýchlosť. Trvalo to dlho.
Po nekonanom rande s kráskou na pražskom orloji bol návrat Joža Ráža a skupiny Elán na pódia považovaný za zázrak. Opäť vypredané turné, Megakoncert na Letnej a doposiaľ jediná slovenská skupina, ktorá pokorila hudobný Olymp - newyorskú Carnegie Hall. Vypredaná americká sieň slávy zapísala meno Elán do svojich dejín vedľa Beatles,  Doors a  Rolling Stones.
Jožo, Jano a Vašo - nekonečná túžba, boj, pokora i rozum. Sú tu stále. Iní a  pritom rovnakí. Na pravdu a lásku veria stále.
Nitrianske radio.MAX bolo hlavným aktérom, aby sa táto slovenská superskupina po 20.rokoch opäť objavila na nitrianskom koncertom podiu. A ked návrat tak poriadny. Najväčšie podium, silný zvuk, mega svetelný park a zadnú projekciu privezie 7 kamionov. V Nitre bude mať slovenská legenda celosvetovú premiéru nového koncertného programu – ANJELSKA DAN.

Stane sa tak v sobotu 25.septembra 2010 o 20.00 hod. na Amfiteátri v Nitre.

A očakávanie?
Na megakoncerte skupiny ELAN v Nitre sa zabaví 15 tisíc fanúšikov.

Vstupenky/tickets na Elán v Nitre

Top