The Ecstasy of Saint Theresa - Absolut inspiration

The Ecstasy of Saint Theresa - Absolut inspiration
  
 
Akcia: The Ecstasy of Saint Theresa  - Absolut inspiration
Dátum: 5.11.2010
Miesto: LOFT!, Továrenská 14
Začiatok: 21.00 hod
Umelci: The Ecstasy of Saint Theresa
Predpredaj: 8,-euro

Projekt Absolut Inspiration začiatkom oktobra zahájili mladí umelci svetelnými inštaláciami na rôznych miestach Bratislavy. Projekt vyvrcholí koncertom hudobnej skupiny The Ecstasy of Saint Theresa (EOST) v klube LOFT!. Kapela sa objaví naživo prvýkrát po dlhých 3 rokoch. Pre divákov si EOST pripravila jedinečný hudobný zážitok a "šaty zo svetla" návrhárky Denisy Novej navrhnuté pre Katarínu Winterova (speváčku EOST) špeciálne pre tento projekt. "Šaty zo svetla" by potom mali hrať hlavnú úlohu v novo pripravovanom videoklipe a diváci všetkých vystúpení si budú môcť šaty prezrieť naživo.

V rámci projektu Absolut Inspiration odohrá EOST počas jesene pre svoje české a slovenské fanúšikov celkom 6 koncertov. Turné odštartuje 10. 10. 2010 na Novej scéne a bude pokračovať v Čechách a na Morave koncerty v ďalších 5 kluboch: v pražskom Roxy, brnenskej Fléda, Fabricu v Ostrave, Bazilike v Českých Budějoviciach av Plzni v klube Pod Lampou. Turné sa vo svojom závere 5. novembra presunie za hranice do bratislavského klubu Loft!.

„Jsme rádi, že můžeme být součástí tohoto kreativního projektu, jehož rvním výsledkem jsou naše nové webové stránky www.eost.cz . Těšíme se na turné a na to, až budeme moci odprezentovat naše nové skladby.“ povedali Jan P. Muchow a Kateřina Winterová.

Novootvorený multifunkčný klub LOFT! Je nejfajčiarsky... Enjoy LOFT!

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie The Ecstasy of Saint Theresa - Absolut inspiration

Top