Le Grande House, Xl edition

Le Grande House, Xl edition
  
 
Party Le Grande House vám s potešením predstavuje Wippenberga ! wippenberg.com

V piatok 19.11.2010 zavíta do klubu DOPLER jeden z najvýznamnejších DJov poslednej doby. Jeho hity „Pong“ a „Chakalaka“ sa stali jedny z najhranejších skladieb na celom svete a s veľkou obľubou ich hrajú velikáni ako Tiesto, Eric Prydz či Armin van Buuren. Svojou hudobnou produkciou sa preslávil aj v podobe remixov pre Paul Van Dyke, či Angela, Ingroo...sa či Axwella známych aj ako The Swedish House Mafia, ktoré nenechávajú na parkete nikoho chladným.

Matador elektronickej hudby Wippenberg je známy svojou zmesou žánrov techna, trancu, electra a v neposlednom rade progressive housu, ktorý hýbe svetom. V roku 2010 prijal nomináciu od IDMA za najlepší proggresive house track popri umelcoch, ako David Guetta a Deadmau5 a 19. novembra vás v bratislavskom Dopleri presvedčí o svojich kvalitách v exkluzívnom dvojhodinovom sete.

Tento večer bude významným aj pre Laddy M a jej fanúšikov. Táto služobne najmladšia členka z trojice djov z Charlie & Clubbers Community bude totižto oslavovať svoje narodeniny a my vieme čo je jej najväčším narodeninovým želaním. „Nemohla by som si želať viac, než pohľad do známych tvári. Týmto by som vás všetkých čo najsrdečnejšie pozvala na takú malú oslavu v kruhu párty rodiny.

Cena/Price:
Normal: 7,-€
VIP: 12,-€
ZTP: 1,-€

Viac info už čoskoro!

Line Up:

20:00 Paul Boski
21:00 Dave Boyle
22:00 Kid Diesel
23:00 Fresh
00:00 Laddy M *B-Day Live Set
01:00 Wippenberg /DE
www.wippenberg.com
03:00 Charlie Clubber
04:00 Pappi
05:00 Martin Hloch

Vstupenky/Tickets na poudjatie Le Grande House, Xl edition


Viac info:
http://www.charlieclubbers.net/sk/news/le-grande-house-xl-edition-at-dopler-bratislava.html
 
http://www.charlieclubbers.net/sk/news/le-grande-house-xl-edition-at-dopler-bratis

Top