Festival FOLK BLUES SESSION 10

Festival FOLK BLUES SESSION 10
v Dome kultúry Lúky, Vígľašská 1
13.11.2010  o  18:00 hod
X. ročník festivalu venovaného bluesu a country, či folk bluesu.

Účinkujú: DURA & BLUES CLUB (J. Turtev, E. Procházka, I. Tomovič), ZUZANA SUCHÁNKOVÁ & MIRO ZAHRADNÍK, HANKA DUNDROVÁ & THE KIDS (ČR), ZVA 12:28 BAND.

 Jeho desiaty ročník prináša to najlepšie zo slovenskej folk-bluesovej scény i nový výrazný talent a objav českej bluesovej scény Hanku Dundrovú so súborom mimoriadneho gitaristu Víta Kopeckého a skupiny The Kids. Variabilný súbor Jura Turteva - Dura & Blues Club netreba mimoriadne predstavovať, tentoraz sa v ňom predstaví najlepší slovenský hráč na ústnu harmoniku Erich ´Boboš´ Procházka a Turtevov spoluhráč zo súboru Bluesweiser, gitarista Ivan Tomovič. Zuzka Suchánková vystúpi v komornej zostave so svojim spoluhráčom Mirom Záhradníkom a predstaví svoju zmes bluesu, soulu i jazzu. ZVA 12-28 Band sa v Bratislave predstavia po dlhšej dobe a v novej zostave, a predvedú ukážky nielen z vynikajúceho a úspešného albumu Hrubá múka, ale i tvorbu z posledných albumov Za fúzy ma poťahaj a Z ruky zobať. Môžete sa tešiť na neopakovateľný zážitok.

 

Dátum: 13.11.2010 Sobota
Začiatok podujatia: 18:00 hod
Miesto: Dom kultúry Lúky, Vígľašská 1, Bratislava - Petržalka
Vstup: Predpredaj: 3,50 €
            Na mieste:  5 €
Predpredaj: www.ticketportal.sk
Linky:  www.zuzanasuchankova.comwww.zva12-28band.skwww.hankadundrova.czwww.bandzone.cz/thekids, www.slovakblues.sk, www.bandzone.cz/durabluesclub


VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Festival FOLK BLUES SESSION 10

Top